Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Kerstballen en Mariah Carey

Wie houdt er nou niet van de kerst? De sfeer, de mensen om je heen, de gezelligheid en de cadeautjes onder de kerstboom. Je hebt niet veel nodig om er een geweldige kerst van te maken. De kern ingrediënten zijn: een mooie kunstkerstboom met sneeuw die je met het hele gezin op kan tuigen, je favoriete mensen om je heen en Mariah Carey die door je speakers klinkt. Iedereen heeft zo natuurlijk zijn eigen tradities, maar er zijn ook veel tradities die over de hele wereld worden gevierd en die eigenlijk de basis van kerst vormen.  

Onder deze basistradities valt natuurlijk het kopen en optuigen van een kerstboom. In bijna elk huishouden staat rond december wel een kerstboom in de woonkamer. Wat is er nou leuker dan met zijn allen de kerstboom versieren met een paar leuke kerstliedjes op de achtergrond? Het is een traditie die iedereen wel naleeft ieder jaar. Toch zijn er altijd mensen die er niet van houden om door alle moeite van een kerstboom te gaan. Voor hun is er een kant en klare kerstboom die je alleen maar een mooi plekje hoeft te geven. Hij komt volledig met verlichting en versiering. Ideaal voor mensen met weinig tijd die toch graag in de kerststemming willen komen. 

Een andere traditie die waarschijnlijk ieders favoriet is, zijn de cadeautjes onder de boom. Vooral in Amerika wordt dit uitbundig gedaan. Daar liggen vaak hele stapels onder de kerstboom. In Amerika geloven de kinderen ook in de kerstman, net zoals dat we in Nederland in Sinterklaas in geloven. In Nederland worden de cadeautjes soms iets kleiner gehouden tijdens kerst omdat het zo dicht op Sinterklaas zit. Deze twee tradities worden wereldwijd toegepast als er kerst wordt gevierd. Niet iedereen houdt van de kerst en dat is prima, maar voor mij is de kerst de mooiste tijd van het jaar! 

https://www.xmasdeco.nl/