Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

KBA metronic

Elke dag doen we nieuwe kennis op, door middel van verschillende factoren. Je hebt op het werk iets nieuws geleerd, je zit het nieuws te bekijken en zelfs via social media. Social media is zo populair de afgelopen tijd, veel informatie wordt gedeeld via social media waardoor wij dat weer mee krijgen. het is niet moeilijk om aan informatie te komen in de deze tijd. Internet, televisie en de krant het wordt allemaal gebruikt. Vroeger was dit wel even wat anders want toen bestond er nog geen internet en kon je het nieuws vaak horen via via.

Ook het maken van een document of het maken van een boek is nu zo makkelijk met alle nieuwe  middelen. Vroeger waren er weinig boeken omdat het heel lang duurde deze te produceren. Vroeger moesten de boeken namelijk worden geschreven. Gelukkig hoeven we dat nu niet meer te doen, we gaan nu achter de computer zitten en typen binnen een maar maanden een heel boek in elkaar. Het handige is dat we ze kunnen dupliceren tot heel veel boeken door middel van een printer. Met een printer kan niemand meer zonder mee, we kunnen foto’s uitprinten, of documenten uitprinten. Je hebt bijvoorbeeld een Thermo transfer, deze kan door middel van warmte de inkt van het apparaat naar het papier printen. Maar in deze maatschappij kan er nu alles worden uitgeprint wat je maar wilt, kijk bijvoorbeeld eens naar de 3D printer waar ze nu mee bezig zijn.

KBA metronic is een bedrijf die veel verschillende printers heeft. Ze hebben keuze uit veel verschillende soorten printers en ook merken. Alle soorten die je maar kan bedenken vind je hier, wat natuurlijk erg prettig is. Een printer is nou een maal erg belangrijk geworden, en hierdoor kunnen boeken worden geproduceerd, en kunnen we onze verslagen inleveren op school.

http://www.kba-metronic.com