Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Je loopbaan ligt niet altijd vast. Onderzoek waar je affiniteit echt ligt.

Een loopbaan plannen is een behoorlijke opgave. Vaak moeten we op jonge leeftijd op school al keuzes maken. Een leeftijd waarop velen nog lang niet weten wat ze de rest van hun leven willen gaan doen. Sommigen kiezen maar wat, anderen kiezen de weg van de minste weerstand en daarmee voor vakken waar ze goed in zijn. Vervolgens leggen we ons redelijk vast op het moment dat we voor een vervolgopleiding kiezen. Daarna volgt een eerste baan, hopelijk in het gebied waarop we zijn voorbereid. Helaas zijn er veel mensen die er na een aantal jaren achter komen dat ze het werk waarvoor ze hebben gekozen niet leuk vinden. Soms is het werk fysiek te zwaar om het op latere leeftijd nog uit te oefenen. De verwarring slaat toe. Wat nu?

Op zoek naar jezelf met begeleiding

Tijd om rigoureus op zoek te gaan naar je innerlijke drijfveren, je passie, je persoonlijkheid, je afkeer en nog heel veel meer zaken. Eerst jezelf goed onder de loep nemen om te ervaren waar jouw toekomst zou moeten liggen. Dat kan onder professionele begeleiding. Daarmee maak je je onderzoek effectief en in tijd niet langer dan noodzakelijk. Loopbaanadvies is al lang niet meer voorbehouden aan de hoger opgeleiden. Iedereen heeft baat bij loopbaanadvies. Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot mogelijkheden. Kennis over jezelf, de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces, en je kunde in datgene wat je nastreeft maken jou een sterkere gesprekspartner. Maar het kan ook heel goed mogelijk zijn dat je eerst kiest voor omscholing, oe een nieuwe opleiding.

Loopbaanadvies betaalt zich terug

Loopbaanadvies, loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding zijn verschillende begrippen voor hetzelfde fenomeen. Loopbaanbegeleiding Zwolle richt zich op alle fases die je tegenkomt wanneer je wilt weten wat jij eigenlijk graag wil, wat je kan en hoe je dat kan bereiken. Elke loopbaanvraag wordt nauwkeurig onderzocht. Je doet huiswerk maar je zal al snel merken dat het leuk is om te doen. Loopbaanbegeleiding Zwolle ziet het als een uitdaging om iedereen op weg te helpen. Gun het jezelf!

https://kompaszie.com/