Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een originele smaak

Als je een Shisha rookt kun je kiezen uit erg veel smaken. Toch kun je de smaken nog meer veranderen zodat de smaakbeleving optimaal wordt. In dit artikel lees je een aantal handige tips voor lekkere smaken en hoe dit in z’n werk gaat.

De eerste tip is het toevoegen van ijs aan het water in de vaas. Het water wordt hier door kouder en maakt de rook die je inhaleert lekker koel en zacht. Heerlijk op een warme dag. Als je rookt om de dikke rook in een waterpijp, dan moet je eens melk toevoegen aan het water. Dit zorgt voor een hele dikke rook. Hoe meer melk je toevoegt, hoe dikker de rook wordt. Zorg er wel voor dat je niet te veel melk gebruikt, en ook niet alleen maar melk. Als je dan inhaleert is het mogelijk dat er te grote bellen ontstaan en die kunnen in de slang komen. Hierdoor wordt het erg nat wat slecht is voor de waterpijp.

Je kunt ook alcohol toevoegen aan de vaas. Elke soort heeft weer een ander effect op de smaak. Wijn is erg lekker om met lichte smaken te combineren. Het is lekker fruitig als je dit in de vaas doet. Sterke drank kan ook lekker zijn. Ze geven een extra zoete aroma aan de rook. Wodka kun je bijvoorbeeld met appel mixen voor een verrassend lekker smaakje. Je kunt eigenlijk alle soorten dranken toevoegen aan de vaas. Je kunt er zelf een beetje mee experimenteren. Vooral de amy shisha is een waterpijp waar de vaas groot genoeg is voor meerdere smaken toe te voegen. Maar cola, fanta of een ander smaakje is ook mogelijk om toe te voegen.

De smaken tabak kun je ook combineren in plaats van alleen een smaakje te gebruiken. Dit geeft een origineel smaakje aan de rook. Cola is bijvoorbeeld lekker om met citroen te mixen. Appel en kaneel is ook een goede combinatie. Citroen en mint is ook heerlijk fris. Mix het wel goed door elkaar en druk het niet aan als het in de tabakskop zit.

https://premium-hookahs.nl/