Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Herstellende behandeling voor lichte verslappingen

Er zijn tegenwoordig vele behandelingen om het ouder wordende gezicht te ‘herstellen’. Veel ouder wordende mensen ervaren rimpels en volumeverlies als vervelend. Een behandeling behoort dan tot de mogelijkheden. Echter ziet men er vaak van af als men hoort dat er een operatie voor nodig is. Dat is begrijpelijk, want je hoort vaak slechte verhalen over cosmetische operaties en het idee dat er in je wordt gesneden is sowieso niet heel fijn.

Voor die mensen is er nu een oplossing. Een relatief nieuwe techniek, genaamd de liquid facelift. In tegenstelling tot de normale facelift is dit een behandeling, geen operatie. Er komt geen snijwerk bij aan te pas. Dus geen last van opgezwollen huid, blauwe plekken of littekens op je lichaam. Deze techniek is een behandeling met zogenaamde injectables. Dit zijn middelen die onder je huid worden ingespoten om bijvoorbeeld je rimpels te verminderen of meer volume aan het gelaat te geven. Op korte termijn heeft deze behandeling hetzelfde resultaat als een normale facelift, echter moet u na een aantal maanden de behandeling wel weer opnieuw laten doen. Ten minste, als u het resultaat wilt blijven zien.

Naast deze behandelingen en operaties kan je zelf ook een hulp doen om het zichtbare proces van veroudering te remmen. Voldoende slaap, gezond en gevarieerd eten en genoeg bewegen zijn belangrijke ingrediënten voor een mooie gezonde huid en een strak gezicht.

Als je toch hulp wilt van een cosmetische specialist raad ik je aan om even op de site van een kliniek als Faceland te kijken. Hier staat informatie over de verschillende behandelingen, dus ook over de liquid facelift. Tevens kan men hier een afspraak maken of een consult inplannen. Ook de prijzen staan erbij vermeldt, die zijn wellicht niet fijn om te zien, maar als je bedenkt wat je ervoor terugkrijgt is het de moeite waard.

http://faceland.nl