Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Exclusievere uitstraling aan de woning

Het is al een tijd geleden dat jullie zijn verhuist naar het gloednieuwe huis waar de kinderen zijn grootgebracht met veel liefde. Jammer genoeg zijn de kinderen eindelijk het huis uit en worden jullie steeds ouder. Wanneer jullie met z’n tweeën op de bank zitten merken jullie dat het huis iets te groot is nu de kinderen er niet meer zijn. Jullie kiezen ervoor om het huis een beetje te gaan renoveren voor verkoop in de toekomst. Het liefst willen jullie de woning een authentiek uitstraling geven zodat het sneller wordt verkocht. Het plaatsen van een rieten dak is een hele goede oplossing om de waarde van de woning te verhogen. Het geeft het huis een exclusievere uitstraling en de energiekosten worden verlaagd, veel voordelen dus! 

Een rieten dak is veel lichter dan dakpannen en vormt daardoor minder belasting voor de dakconstructieOok houdt riet de warme in de winter goed vast waardoor het binnenshuis niet zo snel tocht. In de zomer houdt  riet de warmte juist buiten zodat het huis niet snikheet wordt, ideaal dus. Voor het plaatsen van een rieten dak is het wel belangrijk dat je professioneel hulp inschakelt. Er zijn diverse vakmannen die een rietdekkersbedrijf hebben. Zij zullen het huis flink onder handen nemen en het dak van de woning laten spreken.  

Een voorbeeld van een rietdekkersbedrijf is Van den Bergh rietdekkers. Dit bedrijf heeft al een aantal jaar ervaring in rieten daken. Op de website kan je diverse projecten bekijken waarbij zij de dakpannen hebben vervangen door riet. Bij Van den Bergh Rietdekkers krijg je een alles-in-één pakket van rietdekwerkzaamheden. Je hoeft dus zelf vrij weinig doen behalve je woning achterlaten bij de vakmannen. Het uiteindelijke resultaat zal dan ook een groot verschil maken wat betreft de waarde van het huis op de markt. 

http://www.rietwerk.nl/