Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Groeneveld GDW

U weet wat Groeneveld GDW doet, en hoe goed we het voor u kunnen doen, maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe zijn we ontstaan, en wat is onze geschiedenis? Wanneer we naar het begin gaan, zijn we in 2011, en heeft Oscar Groeneveld zojuist zijn incassobureau gestart met drie man op de Kerkewijk in Veenendaal. Oscar was als gerechtsdeurwaarder destijds zelf gevestigd in Harderwijk. Vijf jaar later, in 2016, is Oscar naar Veenendaal gegaan als gerechtsdeurwaarder. Dit in het arrondissement dat in Midden-Nederland zit. Op dat moment gingen de incasso vestiging en gerechtsdeurwaarders vestiging samen onder één dak zitten, om Groeneveld GDW te vormen. Dit was in het nieuwe kantoor aan de Vendelier 2D te Veenendaal.

Waar is Groeneveld GDW nu?

Inmiddels is Groeneveld GDW uitgegroeid naar een bedrijf met zeven medewerkers, waarvan er drie beëdigde deurwaarders zijn. Na zeven jaar in de business, zijn we trots u te kunnen mededelen dat we al veel klanten naar tevredenheid hebben kunnen helpen met incassowerk, en andere ambtelijke werkzaamheden. We hopen u ook binnenkort te kunnen helpen met uw incassowerk, of andere problemen met debiteuren waar u aan vast zit.

Over ons team

Zoals we net al noemden, ons team bestaat uit drie gerechtsdeurwaarders. En de andere vier? Dat zijn een directiesecretaresse, en een aantal incassomedewerkers. Bij het uitvoeren van ons werk, zijn we gemotiveerd door de vertrouwde samenwerking die we kunnen genieten met onze opdrachtgevers en hun debiteuren. Ieder lid van het team van Groeneveld GDW heeft een eigen specialisatie, waardoor we samen sterk staan en veel verschillende soorten klanten van dienst kunnen zijn. Wij hopen u ook snel te kunnen helpen met uw debiteuren, omdat we graag naar oplossingen toewerken, waar onze klanten tevreden mee terug naar huis kunnen gaan. Onze stichter, Oscar Groeneveld heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring op het gebied van incasso’s en deurwaarder zijn. Samen staan we sterk, en kunnen we u helpen met uw problemen. Het enige wat u nog rest, is die eerste stap richting ons te zetten. De rest regelen wij allemaal, zodat alles vanzelf op zijn pootjes terecht komt.