Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Betonmolens

Betonmolens: noodzakelijk voor metselwerk en betonstort
Mannen die in de bouw werken als aannemer, uitvoerder of eigenaar van een bedrijf, weten hoe belangrijk goed werkende betonmolens zijn. Zowel bij het succesvol uitvoeren van metselwerkzaamheden als het maken van goed beton of cement moeten betonmolens hun werk goed doen. Al het grind, zand, cement en water niet op een goede manier gemixt worden, tast dat de kwaliteit van het bouwproject aan. En dat is wat u als uitvoerder niet wilt meemaken. Een effectief werkende molen, uiteraard met voldoende inhoud zodat u snel kunt werken, is dan ook van cruciaal belang. Zulke beton molens vindt u bij dé expert op het gebied van bouwbenodigdheden in Nederland: de Aannemers Inkoop Centrale (AIC).

AIC: uw expert
AIC heeft meer dan 10.000 producten, machines, apparaten en accessoires op voorraad die gebruikt worden in de bouwwereld. Doordat wij al groothandelaar veel contacten hebben met producenten en ons eigen leveranciersnetwerk goed onderhouden, kunnen wij veel producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Met onze betonmolens is dit niet anders. Niet alleen vindt u bij ons een breed assortiment molens voor beton en cement, er is ook een ruime keuze qua inhoudsvolume van de molens.
AIC is gespecialiseerd in het betonmolenmerk Lescha, maar biedt ook andere merken aan. Lescha staat bekend vanwege de sublieme kwaliteit van haar molens en het mooie aanbod modellen. Zo vindt u bij ons Lescha’s met een inhoud van 145 liter, maar kunt u ook molens aanschaffen met een grote inhoud van 230 liter.

Bekijk het aanbod betonmolens
Kijk nu in onze webshop aic.nl, en maak een keuze uit één van de voortreffelijke betonmolens. Wij bouwen graag met u verder aan een betere bouw!