Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Ga naar de Hijswinkel voor uw hijsmiddelen

De Hijswinkel is de plek als u op zoek bent naar voordelige hijs- en hefmiddelen. Niet alleen zijn wij leverancier in deze middelen maar hebben wij ook nog veel kennis en ervaring van alle producten die wij aanbieden. Producten waar u aan kunt denken zijn onder andere hijsbanden, palletwagens en nog vele andere middelen om uw veiligheid te vergroten. Met een assortiment van ruim veertigduizend producten, bent u ervan verzekerd dat er altijd het juiste product voor u tussen zit. Ook voldoen al onze producten aan de veiligheids- en kwaliteitseisen waar ze aan moeten doen. Deze worden onderzocht en gekeurd door het EKH. Bovendien testen wij alles ook zelf om zeker te zijn van onze zaak.

Hijswinkel, ons bedrijf

De Hijswinkel is uitgegroeid tot dé online leverancier van Nederland en België als het gaat om hef- en hijsmiddelen. Onze nummer één prioriteit is altijd veiligheid. Daarom geven wij als bedrijf advies over hoe u onze producten het beste kunt gebruiken. Op onze website vindt u ook diverse artikelen over hoe u veilig te werk kan gaan met onze middelen en hoe u onze valbeveiliging kan gebruiken om vervelende ongelukken te voorkomen. Ook zijn wij actief lid van de EKH. Deze vereniging is erkend door de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport. Deze stichting ziet toe op alle veiligheidseisen die gelden binnen de hijs- en hefbranche. Onze kracht is naast dat wij prioriteit geven aan kwaliteit en veiligheid, onze communicatielijnen zeer kort zijn. U wordt niet van puntje naar paaltje gebracht maar heeft direct contact met onze professionals. Verder nemen wij verantwoordelijkheid voor de bestellingen die binnenkomen en zorgen wij ervoor dat wij zes dagen per week op de gewenste locatie bezorgen.

Hoe kies ik mijn hijsmiddelen?

Soms kan het lastig zijn om te bedenken welke hijsmiddelen u moet aanschaffen. Als u zich de volgende vragen stelt, kunt u beter bedenken welke middelen het beste zijn voor u. Denk bijvoorbeeld na hoe zwaar de last is en waar het zwaartepunt ligt, hoe u de last kunt aanhaken en welke bevestigingspunten u heeft om de last mee aan te slaan.