Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Lichaamsgerichte therapie bij Focuskamer Amsterdam

We hebben allemaal een gejaagd leven; u ook. We werken veel en hard, en naast die gigantische productie proberen we het maximale uit het leven te halen. Soms teveel met overspannen, of nog een extremer een burn-out, als gevolg. Gelukkig is in Amsterdam Noord de Focuskamer, waar u de klachten als gevolg van het moderne leven kan laten voorkomen of verhelpen.

Effectief

Misschien bent u iemand die al zoveel geprobeerd heeft. Bijvoorbeeld wat proeflessen yoga en sessies meditatie. En dat werkte wel een beetje, maar niet voldoende. Dan is het tijd voor de volgende stap; een bezoek aan de Focuskamer Amsterdam. Daar kun u op afspraak terecht voor stressvermindering. U kunt afspreken met een holistisch voedingscoach of met de orthomoleculair therapeut. Tijdens het gesprek wordt gekeken naar uw problematiek, en naar een adequate oplossing gezocht. Het brein is onderdeel van het gehele lichaam. Niet uitzonderlijk geeft stress lichamelijke klachten. Dan kunt u de lichamelijke klachten wel laten behandelen, maar als het in uw brein fout zit door het constante teveel aan stress, zal het u alleen maar verder instabiel maken. Met in extreme gevallen een burn-out als gevolg. Om dat te voorkomen, of te verhelpen, kunt u in de Focuskamer terecht wie u ook bent. Wij behandelen volwassenen en kinderen, maar ook heel specifiek zwangere vrouwen. Wij hebben een speciale zwangerschapsmassage, kindermassage, naast onze bindweefselmassage en massages bij een druk leven. En terwijl wij uw lichaam behandelen heeft het een positief effect op het brein; het lichaam is immers één geheel. Naast onze technieken kunt u, als u dat prettig vindt, gewoon yoga en meditatie blijven doen. Echter onze methode werkt wel effectief.

Onderhoud

U kunt zich wel voorstellen dat op het moment dat u op de massagetafel ligt dat u dan ontspannen bent. Maar zodra u eraf bent komt u weer in de hectiek. Maar met onze persoonlijke voedingsadviezen houdt u de ontspanning en weerbaarheid tegen de stress wel vast. Onze voedingsadviezen zijn dan ook voor op de lange termijn. U blijft fit, en als u wilt slank, maar bovenal uw brein kan de drukte weer verdragen. En zo bent u alle stress en spanningen vóór. Daarbij geven wij de nodige coaching voor het brein, en zo verkrijgt u een totaalpakket waardoor een kans op een burn-out, of een nieuwe burn-out, uitgesloten is. Op de hele lange termijn is het mogelijk met de juiste voeding u van bepaalde klachten af te helpen. Maar dan kunt u er vanuit gaan dat u definitief van de klachten af bent. Wij hebben dus precies het tegenoverstelde verhaal van een ongezond crashdieet waarvan u alleen maar verzwakt.

Contact

Omdat onze werkwijze zo individueel is, is het niet mogelijk om het tot in ieder detail in een algemeen blog te omschrijven. De echte informatie krijgt u eigenlijk als u ons bezoekt in Amsterdam Noord. Dit gaat alleen op afspraak, u kunt hier een afspraak maken. Op de website leest u alle informatie over de Focuskamer zoals onze tarieven want hierin zijn wij transparant. En na de eerste afspraak helpen we u snel van de stress en spanningen in het brein af. Velen gingen u uiterst succesvol voor, en zijn van veel klachten af.

https://defocuskamer.nl/