Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een professionele website door slimme keuzes

Door het maken van slimme keuzes kan het laten maken van een website goedkoper dan menigeen denkt. Eén van die keuzes is de keuze tussen maatwerk en standaard. Bij SiteToGo hebben ze deze keuze omgezet in een slimme aanpak. Door deze slimme aanpak kan een kleine ondernemer een website laten maken die er professioneel uitziet.

Maatwerk en standaard

Een keuze die de prijs van een website bepaald is de keuze tussen maatwerk en standaard.

Een maatwerk website sluit naadloos aan bij uw bedrijf waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke bedrijfsprocessen. Het nadeel is wel dat een maatwerk website van de grond af aan gebouwd moet worden waardoor voor een maatwerk website een flink budget nodig is. Daarnaast zijn er de kosten voor het onderhouden van de website, bij een maatwerk website is dit namelijk de verantwoordelijkheid van uw bedrijf. Eigenlijk is een maatwerk website vooral geschikt voor bedrijven die zulke specifieke bedrijfsprocessen hebben dat er geen standaard website voorhanden is.

Bij een standaard website is er sprake van een website die één keer gebouwd wordt en die daarna door veel bedrijven gebruikt wordt. Hierdoor kan een standaard website goedkoop zijn. Vaak kan een standaard website wel enigszins aangepast worden maar specifieke wensen zijn niet mogelijk. Wel wordt de website door de leverancier onderhouden en biedt de leverancier vaak ondersteuning bij het gebruik van de website.

Een andere optie is de combinatie van standaard met maatwerk. Bij deze combinatie wordt uitgegaan van een standaard website die grotendeels met uw wensen overeenkomt. De niet aanwezige functionaliteit wordt dan als maatwerk toegevoegd aan de website.

De slimme aanpak van SiteToGo

De slimme aanpak van www.sitetogo.nl bestaat eruit dat er gewerkt wordt met een standaard website aangevuld met maatwerk. Bij deze werkwijze wordt begonnen met het kiezen van een standaard ontwerp. Uiteraard wordt deze keuze samen met u gemaakt. De gekozen standaard wordt vervolgens aangepast naar uw wensen en in de huisstijl van uw bedrijf. Hierdoor kunt u voor uw bedrijf een website laten maken met een eigen stijl en een professionele uitstraling.