Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een hoog kwaliteit ICT bedrijf vinden in Barneveld

Als manager van de afdeling ICT in het bedrijf waar ik werk, ben ik op zoek gegaan naar een goed ICT bedrijf in de omgeving van Barneveld. Zelf als bedrijf hebben we helemaal niks te maken met ICT. Maar we maken er wel gebruik van, dus hebben we een kleine afdeling ICT. Het enige probleem is dat deze werknemers niet alles weten van ICT, het zijn of stagiaires die bij ons in het bedrijf zijn blijven hangen, of studenten die net klaar zijn met studeren. Daarom werd het tijd om een echte expert erbij te halen in ons team.

Een ICT bedrijf uit Barneveld die jarenlange ervaring heeft

Ik wilde graag een ICT bedrijf uit de omgeving van Barneveld vinden waar ze mensen hebben die al meerdere jaren ervaring hebben met ICT. Hiermee kunnen ik en deze expert onze nieuwste teamleden helpen met ontwikkelen van hun skills waardoor ze ook beter worden. Maar dit klinkt makkelijker in mijn hoofd, dan de werkelijkheid. Want in het begin ging het niet lekker met zoeken. Elke keer dat ik dacht dat ik een bedrijf te pakken had, wezen ze mij af of had ik ineens geen contact meer met het bedrijf. Ik zat op een gegeven moment met de handen in me haar want ik wist het niet meer! Totdat de website van Xantion voorbij kwam.

Xantion was het bedrijf dat we zochten

Bij Xantion kon ik meteen de volgende dag op gesprek komen om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. We hadden meteen een goede klik en ik mocht een medewerker voor twee weken gratis laten meedraaien om te kijken of het echt iets was wat ik zocht. Na die twee weken hebben de nieuwe medewerkers niet normaal veel geleerd en zijn ze echt op dreef! Daarom hebben we de medewerker meteen bij ons laten komen werken en hebben we goed contact met Xantion. 

Maak een afspraak!

Wilt u ook een afspraak maken om te kijken wat ICT bedrijf Xantion uit regio Barneveld voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Xantion via www.xantion.nl voor meer informatie.