Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Weekendje naar Madrid

Madrid is de perfecte bestemming voor een stedentrip wanneer je er even een weekendje tussenuit wilt. Deze vliegvakantie Spanje kan je weer even uit alle stress halen en jou weer helemaal relaxed thuis laten komen. Hoewel Madrid erg toeristisch is, zijn er ook veel onontdekte plekjes waar je zeker even geweest moet zijn. 

 

In de meeste stedentrips is eten een van de belangrijkste dingen. Je kunt in andere landen immers zulke andere dingen proeven dan in Nederland. Wanneer je wilt genieten van echte Spaanse tapas moet je in de wijken Malasaña en Latina zijn. Hiernaast kan je ook bij genoeg hippe tentjes terecht voor een heerlijke lunch met avocadotoast of een typisch Spaans ontbijtje. 

 

Wanneer je liever wat meer culturele kennis opdoet tijdens een stedentrip Madrid, ben je in deze stad erg gelukkig. Er zijn namelijk vele musea waar je je ogen uit kunt kijken. Wat extra leuk is, is dat veel van deze musea in de avond gratis zijn. Een toeristisch attractie die ook zeker de moeite waard is om te bezoeken, is het paleis. Wanneer je nieuwsgierig wordt van de buitenkant, is het ook mogelijk om tegen betaling binnen een kijkje te nemen. 

Degenen die van street art en graffiti houden kunnen hun geluk niet op in Lavapies. Hier worden veel kunsttentoonstellingen gehouden. 

 

Ook uitgaansgelegenheden zijn er genoeg in Madrid. Spanjaarden hebben erg losse heupen en dat moet je zeker gezien en meegemaakt hebben tijdens je reisje naar Madrid. Een van de leukste clubs in Madrid, is Club33. Aan het begin van de avond speelt hier vaak een bandje en zie je talloze salsadansende mensen de avond van hun leven hebben. Na middernacht lost een dj de band af en kan het feest pas echt beginnen. Wanneer je je nog te erg schaamt om mee te kunnen dansen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ergens een korte workshop in salsadansen te volgen!

https://vakantiespanje.nl/