Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Wat is QRM?

Heel veel bedrijven die iets produceren willen graag weten QRM. Dit is eigenlijk vrij simpel, het is het verkorten van doorlooptijden. Je hoopt hiermee kosten de besparen. Stel je voor dat een bedrijf plastic flesjes produceert. Je hoopt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gaat zodat dit zo min mogelijk geld kost. Je kunt er ook voor zorgen dat bedrijven ervoor zorgen, dat je doorlooptijden zo kort mogelijk zijn. Je wilt niet dat het heel lang duur voordat een plastic flesje geproduceerd wordt. Je wilt dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Hier hebben enkele mensen op in gespeeld door hier hun beroep van te maken. Ze willen je graag helpen bij het verkorten van de doorlooptijden van de plastic flesjes.

Waarom zou je moeten kiezen voor QRM?

Quick Response Manufacturing is een methode waarmee je je doorlooptijd flink kunt verkorten doormiddel van een aantal aspecten. Je kunt bijvoorbeeld je werkplaats opruimen waardoor je alles gemakkelijker en sneller kunt vinden. Als je dit ook wil doen, dan moet je toch wel een bedrijf inschakelen die hier verstand van heeft. Gelukkig zijn er veel bedrijven die je hierbij willen helpen. Heel veel mensen vinden het advies van een QRM bureau erg duur. Ze zorgen er dan voor dat de deal niet doorgaat… ze vinden het dan te duur terwijl dit eigenlijk makkelijk uit kan in de meeste gevallen! Je wilt wel dat het wat oplevert natuurlijk! Dat is in de meeste gevallen ook zo. Het QRM bureau kan bijvoorbeeld kiezen om efficiënter te werken.

Zelf uitvinden

Je kunt zelf ook uitvinden waar je zwakke plekken liggen in de organisatie maar je kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen! Je kunt dus kiezen om bedrijven in te huren die hier weer erg goed in zijn. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die zijn gespecialiseerd in het QRM.

http://www.kienologic.nl/