Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Wat is Cloud telefonie?

Cloud telefonie is een begrip dat nog niet iedereen kent en roept soms bij veel mensen vragen op. De term ‘Cloud telefonie’ is ook wel bekend als ‘Voice over IP’ en betekent simpelweg dat u kunt telefoneren via het internet. Dit klinkt lastiger dan het is – in plaats van een telefoonkabel stopt u een internetkabel in uw telefoon. Deze vorm van telefoneren wordt steeds populairder omdat het telefoneren vereenvoudigd – u bent niet meer afhankelijk van één vaste werkplek. Doordat u meer mobiliteit heeft, kunt u ook vanuit huis werken en kunnen gesprekken automatisch gekoppeld worden naar uw zakelijk nummer. Hierdoor behoudt u uw privacy doordat u uw 06-nummer niet met klanten of collega’s hoeft te delen.

Multitasken en flexibiliteit

Met deze nieuwe ‘Voice over IP’ techniek wordt multitasken een eitje. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een koppeling maken met uw persoonlijke agenda, waardoor het systeem bijvoorbeeld een inkomende oproep kan doorschakelen naar de desbetreffende collega wanneer u in een vergadering zit.

Ook bent u met deze nieuwe trend flexibeler dan ooit. U kunt hiermee gemakkelijk inspelen op alle nieuwe trends en ontwikkelingen. U kunt altijd direct inspelen op een nieuwe situatie en het platform gaat 24/7 met u mee zodat u nooit iets mis en altijd alles binnen handbereik hebt.

Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider is één van de providers die Cloud telefonie aanbiedt. De Nederlandse Provider is vooral gericht op zakelijke klanten en bieden naast het cloud systeem ook vaste telefonie, internet en mobiel bellen voor de zakelijke klantenkring. Ook kunt u een alles-in-1 pakket aanschaffen zodat u niets meer hoeft te missen.

De Nederlandse Provider is opgericht omdat zij inzien dat telecom en IT makkelijker in gebruik zouden moeten worden. De provider ziet wat u nodig heeft, zonder u te overspoelen met lastige begrippen. Ze bestaan dan ook niet voor niets uit ruim 250 experts in de IT dus er is altijd iemand bij u in de buurt. Als u nog twijfelt over uw keuze, dan is er altijd een intake met de expert. Zo kunt u zien of deze IT technieken bij u past. U ontvangt ook al binnen 24 uur een offerte van de adviseur met een duidelijke omschrijving van alle besproken wensen. Natuurlijk zorgt dan De Nederlandse Provider voor de installatie en het beheer.

Cloud telefonie van De Nederlandse Provider? Bekijk dan nu de website!