Spectrumwebdesign
Image default
Verbouwen

Voordelig verhuizen met de verhuisservice

Heeft u een verhuisbedrijf in Bergen op Zoomnodig? Bekijk dan eens de verhuisdiensten van Van Gastel Verhuizingen. Het is erg prettig als anderen het zware werk voor u kunnen doen voor, tijdens en na de verhuizing? Bij van Gastel verhuizingen werken ze uitsluitend met erkende verhuizers die zorgvuldig en efficiënt met uw inboedel en verhuizing omgaan. Zo hoeft u ook zelf het wiel niet uit te vinden over de valkuilen die komen kijken bij een verhuizing. De diensten van een verhuisservice besparen u velen kopzorgen en onnodige irritaties. Bekijk eens de website van Van Gastel verhuizingen of bel of mail uw verhuisvraag. Zij helpen u net zo snel op weg.

Zowel zakelijk als particulieren verhuisservice

Bij Van Gastel Verhuizingen maakt het niet uit van welke grootte uw verhuizing is. Is het alleen een studentenkamer, een kantoor of is het de volledige woning waar u graag in ontzorgt wilt worden. Bij van Gastel Verhuizingen kan dit allemaal. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er komt kijken bij een verhuizing. Zo is Van Gastel verhuizingen hét verhuisbedrijf in Etten-Leuren Bergen op zoom! Nadat u het feest heeft kunnen vieren is het verstandig om na de financiële afhandeling een inventarisatie op te gaan maken. Welke spullen heeft u allemaal en hoeveel verhuisdozen, inpakmaterialen en mankracht heeft u dan nodig.

Inboedel beveiligd en verwarmd opslaan

Wanneer de oplevering van uw oude locatie al gedaan moet worden is het fijn als uw waardevolle spullen tijdelijk opgeslagen kunnen worden. Van Gastel Verhuizingen heeft diverse opslagmogelijkheden op verschillende locaties. Ontdek de een opslag in Bergen op Zoom , opslag in Roosendaal,  of de opslag in Etten-Leur.  Uw spullen worden zorgvuldig in de verhuiswagen naar de opslaglocatie gebracht. Er wordt in overleg besproken wanneer de inboedel naar de nieuwe locatie gebracht kan worden. Het enige dat u hoeft te doen is wachten totdat uw spullen op de nieuwe  locatie zijn!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/