Spectrumwebdesign
Image default
Verbouwen

De beste plek om isolatieplaten te kopen

Wilt u isolatieplaten kopen in kleine hoeveelheden? De doelstelling van De Isolatie Toko is dat isolatiemateriaal voor iedereen beschikbaar hoort te zijn. Daarom verkopen ze XPS-isolatieplaten per stuk en in grotere hoeveelheden. Op die manier hoeft u nooit meer materiaal te kopen dat u niet echt nodig heeft voor uw werk. De prijzen worden wel wat lager als u grotere hoeveelheden bestelt, maar zelfs enkele producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd voor het laagst mogelijke tarief.

Een klein maar fijn assortiment

Tim en Mike, de mannen achter De Isolatie Toko, hebben veel ervaring met isolatiemateriaal. Zij besloten om deze markt open te gooien voor iedereen die dergelijke materialen wil kopen, zelfs als ze maar een kleine hoeveelheid nodig hebben. Ze hebben verschillende materialen getest en de beste uitgekozen. Nu verkopen ze alles wat u nodig heeft, maar zonder voor elke toepassing een enorm gevarieerd aanbod te hebben. Al hun materialen zijn van topkwaliteit en ze hebben altijd alles op voorraad.

Klantvriendelijke service

Goede service is belangrijk voor Mike en Tim. Daarbij gaat het om alle onderdelen van het proces. De website is simpel en zorgt ervoor dat u geen problemen of onnodige stappen tegenkomt als u weet wat u wilt bestellen. Ze staan u bij met advies over de beste isolatieplaten en alle andere materialen die u kunt kopen voor uw situatie. Elke bestelling wordt dezelfde dag nog perfect verlijmd en op maat gezaagd, voordat het opgestuurd wordt. Alle bestellingen in de regio Winterswijk, zoals de isolatieplaten die u kunt kopen, worden door hen persoonlijk geleverd. 

Snelle en gunstige levering

Het is erg frustrerend als het transport van materialen onnodig veel geld kost. Daarom worden uw bestellingen via de goedkoopste en beste manier opgestuurd. Kleine pakketten worden verwerkt door PostNL en deze heeft u de volgende dag in huis als u voor 16.00u bestelt. Grotere pakketten kunnen er één of twee werkdagen over doen.