Spectrumwebdesign
Image default
Verbouwen

Creëer een ruimtelijk effect met aluminium deuren

Wil je je huis inrichten aan de hand van aluminium binnendeuren? Bij IDA vind je deuren voor een leuke prijs. Er komen veel voordelen mee met aluminium binnendeuren. Ten eerste is het materiaal lichter dan staal. Dit zorgt ervoor dat de deuren gemakkelijk openen. Daarnaast heeft aluminium een onderhoudsvrij karakter waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Ook is het materiaal amper te onderscheiden van staal. Aluminium deuren zijn een perfect alternatief voor stalen deuren, mede door de prijs. Het scheelt je namelijk hoge kosten voor productie en afwerking terwijl je wel de industriële look behoudt.

Het alternatief van stalen deuren: aluminium

Stalen taatsdeuren draaien om hun eigen verticale af. Dit resulteert in een unieke en prachtige uitstraling. Ook is het een praktische oplossing. Deze specialist heeft ervaring als het gaat om deuren op maat creëren. Je kiest dus een taatsdeur naar keuze betreft maat en kleur. Doordat deze specialist alleen met aluminium werkt, zorgen zij voor hét alternatief van stalen taatsdeuren. Daarnaast kies je uit stalen taatsdeuren met of zonder aanslag. Een deur zonde aanslag opent in een richting en een deur met aanslag in twee richtingen

Schakel expertise in

Heb je een keus kunnen maken uit aluminium deuren of ga je toch voor een stalen taatsdeur? IDA verzorgt jouw deur geheel op maat en eigen ontwerp. Je kiest uit een breed kleurenpallet. Ideaal voor mensen die van felle kleuren houden. Maar ook kan je hier terecht voor de trendy en klassieke woonstijl, namelijk zwarte binnendeuren met glas. Daarnaast geeft deze specialist ook advies wanneer het gaat om ruimtelijk advies en structuren. Zij helpen je graag aan de deur die helemaal bij je past. Bezoek de website voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden. Neem contact bij interesse in een unieke deur die gemakkelijk te openen is.