Spectrumwebdesign
Image default
Aanbiedingen

Uit eten in een biologisch restaurant in Utrecht

Wil je graag uit eten gaan in Utrecht en zoek je een restaurant dat biologisch eten aanbiedt? Dan kun je uitstekend terecht bij restaurant Syr. Zij hebben namelijk diverse vegan en vegetarische gerechten die ze bereiden met bijna alleen maar biologische ingrediënten. In de keuken van dit restaurant wordt de Arabische cuisine gecombineerd met de Europese cultuur, wat tot de meest unieke gerechten leidt. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan creativiteit en culinaire uitwisseling. Bij dit restaurant weet je zeker dat je heerlijk gaat eten en zeker nog een keer terug wilt komen. Ontdek het menu online en bekijk de verschillende opties voor vegetariërs en zelfs mensen met een glutenallergie.

Een divers menu met seizoensgebonden gerechten

Restaurant Syr gebruikt voor hun recepten diverse seizoensgebonden ingrediënten. Hierdoor wordt het menu ieder seizoen aangepast en kun je iedere keer weer van andere vegetarische en vegan gerechten genieten. Je kiest hierbij uit een vier- of vijfgangendiner en natuurlijk een bijpassend wijnarrangement om de smaken te versterken. Wat ook mooi meegenomen is, is dat restaurant Syr is aangesloten bij het Slow Food Movement. De ingrediënten die zij gebruiken komen allemaal uit de omgeving, waardoor je dus ook de lokale economie steunt door bij dit restaurant in Utrecht biologisch te eten.

Ontdek de fijne sfeer van dit restaurant zelf

Restaurant Syr staat niet alleen bekend om heerlijk biologisch eten, maar ook om de knusse sfeer van het restaurant in het hartje van Utrecht. Hier kun je gezellig met familie, vrienden of jouw geliefde zitten en dineren. Wil je graag een tafel reserveren bij dit restaurant in Utrecht? Dan kun je het best contact opnemen om te vragen of er op jouw gewenste dag en tijd nog een plekje vrij is. De medewerkers van restaurant Syr helpen je graag verder. Heb je een allergie of andere wensen? Geef dat van te voren gerust door, dan houden hun koks daar rekening mee.