Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Verse chips is net wat lekkerder dan chips uit de fabriek

Het is natuurlijk erg makkelijk om te pakken naar standaardchips die je altijd in elke supermarkt vindt. Deze chips wordt in grote hoeveelheden gemaakt in een fabriek en smaakt zeker goed als je ’s avonds lekker op de bank zit met een film of serie. Als je eenmaal de verse chips van Boerderij Chips hebt geprobeerd, kom je er echter achter dat er een verschil is tussen fabriekschips en verse chips. Deze laatste heeft een veel intensere, authentiekere smaak. Deze heerlijke chips is daarom ook heel makkelijk te gebruiken als vervanger voor een ander ingrediënt in jouw maaltijd!

Varieer eindeloos met chips in verschillende smaken

Boerderij Chips heb je in verschillende heerlijke smaken. Chips met zeezoutsmaak vindt bijna iedereen heerlijk. Je kunt hierbij kiezen voor de variant met ribbels of de ‘gewone’ platte chips. Als je een echte liefhebber bent van de klassieke chipssmaken, kies dan voor de smaak paprika of voor puur. Het leuke aan deze verse chips is wel dat je de chips goed kunt gebruiken als vervangend ingrediënt in een gerecht. Denk er bijvoorbeeld aan om toastjes door chips te vervangen of verkruimel de chips en doe dit op de kipnuggets. Als je echt een ster in de keuken bent en het liefst alles zelf maakt, kun je natuurlijk ook zelf chips bakken! Met slechts een paar ingrediënten heb jij jouw eigen heerlijke chips met een knapperig randje.

Geniet van de heerlijke chips

Wacht niet langer en neem eens een andere chips dan dat je gewend bent! Bestel de verse chips van Boerderij Chips op hun website of in een van de supermarkten bij jou in de buurt. Maak er een heerlijke dip bij en jouw avond, feestje of andere gelegenheid is compleet. Ze zijn ook heerlijk om in plaats van frietjes te eten bij jouw lekkerste stukje vlees.