Spectrumwebdesign
Image default
Entertainment

Til jouw evenement naar een hoger niveau met kinderentertainment

Organiseer jij een evenement binnen het bedrijf waar jij werkzaam bent of open je binnenkort een supermarkt of heel winkelcentrum? Dan mag kinderentertainment daar absoluut niet ontbreken. Met entertainment voor kinderen trek je een groot publiek aan, en daarmee dus ook potentiële klanten, als het gaat om een winkelcentrum. Kidshelden is een van de grootste distributeurs met unieke licenties in de Benelux. Dit bedrijf is marktleider en exclusief distributeur van bekende kinderkarakters. Maak jouw evenement of opening van een bedrijf onvergetelijk door kinderhelden toe te voegen aan jouw programma. Uiteraard zijn maatwerkverzoeken voor kinderentertainment ook mogelijk als je dit bedrijf inschakelt.

Maak een ontmoeting tussen kinderen en hun helden mogelijk

Als je ervoor kiest om kinderentertainment te regelen voor jouw evenement, maak je hiermee een ontmoeting mogelijk tussen kinderen en hun helden van televisie. Wat voor feest of evenement je ook organiseert, door een van de kinderhelden in te huren, maak je het feest compleet. Zo zorg je voor een onvergetelijk avontuur voor jong en oud. Er zijn diverse mogelijkheden als je kiest voor Kidshelden. Tot de opties behoren onder andere:

  • Een Meet & Greet met Bobo, Tjerk en Krabbel
  • Het Buurman & Buurman-etalagespel
  • Een vrolijke parade met karakters van Sesamstraat

Bekijk snel of jouw gewenste datum nog beschikbaar is

Aangezien kinderhelden populair zijn, worden deze regelmatig geboekt voor evenementen en activiteiten. Wil jij kinderentertainment toevoegen aan jouw evenement en hiervoor een beroep doen op Kidshelden? Kijk dan snel online of jouw gewenste datum nog beschikbaar is en vraag een offerte aan. Je kunt ook eenvoudig contact opnemen met dit entertainmentbedrijf als je vragen hebt over de mogelijkheden. De contactgegevens vind je op de website van het bedrijf. Bezorg een lach op de gezichten van alle bezoekers door helden van kinderen in te huren en ga daarmee voor een prachtig evenement.

https://www.kidshelden.nl/