Spectrumwebdesign
Image default
Huishoudelijk

Draag bij aan een beter milieu met een zuinige douchekop

Bespaar tot honderden euro’s per jaar op uw water- en energieverbruik dankzij een zuinige douchekop. Bekijk online het assortiment van deze specialist aan waterbesparende producten, zoals opzetstukken voor kranen en de Airdouche. De Airdouche is ontwikkeld door Oxiwaterjet Europe en zorgt ervoor dat u per douchebeurt tot wel 50% water bespaart. Is uw douchekop op dit moment non-eco? Installeer de Airdouche en geniet van de voordelen van een zuinige douchekop, zonder in te hoeven leveren aan douchecomfort.

Douche zoals u gewend bent

Ga bewust om met hoeveel water en energie u per jaar verbruikt en verminder dit drastisch dankzij een zuinige douchekop van deze specialist. U bespaart honderden euro’s per jaar terwijl u bijdraagt aan een beter milieu. Door luchtdruk toe te voegen aan de waterstraal, verandert er niets aan de volume van het water. Hierdoor kunt u douchen zoals u dat gewend bent, met dezelfde krachtige waterstraal. Maak van uw douchekop een zuinige douchekop dankzij dit waterbesparende element. Doordat u minder water en energie verbruikt, verdient u deze investering dus met de tijd terug.

Legionella maakt geen kans

Een Airdouche past op iedere non-eco douchekop. Het kleine element is redelijk eenvoudig te installeren in uw huidige douche, waardoor het geen ingrijpende investering is. Uw energiebesparende douche is dankzij de deze toevoeging ook zeer goed beschermd tegen de risicovolle bacterie legionella. Het effectieve product van deze specialist zorgt ervoor dat er geen water achterblijft in de douchekop of -slang na het douchen. Hierdoor krijgt de bacterie geen kans om te groeien. Zo kunt u altijd veilig en ontspannen douchen.

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd naar een waterbesparende douchekop en andere producten die deze specialist aanbiedt? Deze specialist vertelt u graag meer over hun missie en hun assortiment. Start vandaag nog met het besparen van liters water dankzij het vooruitstrevende assortiment van deze specialist. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Raadpleeg de website voor meer informatie of om contact op te nemen. U wordt met plezier verder geholpen door deze specialist.