Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Een industriële kroonluchter zorgt voor een warm interieur

Wilt u een gezellig interieur? Een kroonluchter met industriële look creëert warmte en sfeer in uw woning. In het atelier Kroonjuweel in Oss, in Nuland kunt u terecht voor exclusieve verlichting; Linda en Eric maken al jaren handgemaakte kroonlampen die uw interieur een luxueuze uitstraling geven. Wat het atelier zo uniek maakt is dat de lusters steeds authentiek zijn. Als u interesse heeft in een industriële kroonluchter, kunt u bijvoorbeeld zelf de kleur en het materiaal kiezen. Op die manier bent u er zeker van dat de luster in harmonie is met uw woning. De artistieke lusters zorgen voor een blikvanger in huis . Het is dus zeker de moeite om eens langs te gaan in het atelier en samen met de medewerkers te bekijken wat voor soort verlichting in uw interieur zouden passen.

Kroonlampen met een sierlijke uitstraling

Sierlijke lusters geven uw woning een extra touch. De ontwerpen van Eric en Linda zijn steeds eigentijds, klassiek en modern. Het atelier in Nuland staat bekend om de handgemaakte verlichting die een prachtige afwerking aan uw interieur bezorgd. De speciaalzaak heeft een grote collectie aan unieke lusters, hanglampen, vloerlampen, kroonlampen nog zoveel meer. Toch kunt u steeds al uw wensen doorgeven, zodat u een industriële kroonluchter of iets anders krijgt die perfect aansluit bij wat u wilt. De medewerkers gaan aan de slag om een uniek pareltje te maken dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Laat een luster op maat maken

Als u ook een unieke en authentieke industriële kroonluchter of een sierlijke hanglamp wilt bestellen bij Kroonjuweel in Oss in regio Den Bosch en Rosmalen, kunt u het best contact opnemen om een afspraak te maken. Alle gegevens vindt u op de website van de speciaalzaak. U kunt langsgaan in het atelier of een medewerker bij u thuis laten komen. Zo kunt u precies tonen waar de kroonlampen moeten komen en in welk interieur de lampen moeten passen. Op die manier wordt er ook een correcte prijs opgemaakt.