Spectrumwebdesign
Image default
Entertainment

Een biljart kopen voor in de horeca

Bent u op zoek naar een biljarttafel, biljarthandschoenen, een ballenkoffer, een barakbord of biljartballen? Zoek dan niet langer verder en ga naar Brock Biljartfabriek & Amusement om een biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. Surf naar de website en u zult hier een zeer ruim aanbod vinden van verschillende biljarttafels en biljartaccessoires. U vindt hier alles wat u nodig heeft in een eenvoudig overzicht. Plaats uw bestelling, geef een gewenst afleveradres op en geniet snel van uw bestelling.

Een uitgebreid assortiment

Wilt u een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca? Dan heeft u niet genoeg aan alleen een biljarttafel. Gelukkig vindt u bij Brock Biljartfabriek & Amusement een uitgebreid assortiment van biljartaccessoires. Denk hierbij aan biljartballen, biljarthandschoenen, barakborden en doosjes krijt. Plaats een bestelling en zo zal alles eenvoudig en handig tegelijkertijd bij u bezorgd worden.

Kosten van onderdelen, onderhoudsbeurten en reparaties

Een biljart wordt in een horecaonderneming veel gebruikt door gasten. Zo komt u er niet onderuit om bepaalde reparatie- en onderhoudskosten te betalen. Laat u informeren en adviseren over de vaste prijzen die dit bedrijf biedt als het gaat om kosten van bepaalde onderdelen, onderhoudsbeurten en reparaties. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

Showroom, werkplaats en fabriek

Bent u nieuwsgierig waar de nieuwe biljart die u voor uw bedrijf in de horeca wilt kopen, geproduceerd wordt? Of wilt u een kijkje nemen in de showroom om de juiste keuze voor een biljarttafel te maken? Bezoek dan de showroom in Bornerbroek. Zo kunt u eenvoudig diverse modellen met elkaar vergelijken en bovendien kunnen al uw vragen beantwoord worden door een van de deskundige experts. Achter deze showroom bevindt zich ook de werkplaats en fabriek waar alle biljarts zorgvuldig worden ontwikkeld en geproduceerd. U vindt de adresgegevens van de showroom, werkplaats en fabriek op de website. Wanneer brengt u een bezoek?