Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Nova zijden sjaals

Zijden sjaals zijn niet altijd het eerste waar je aan denkt wanneer je een sjaal wilt kopen. Dit kan omdat je denkt dat het buiten je budget of omdat het niet veel in de populaire winkels ziet. Een zijden sjaal is zeer flexibel. Zijde houdt je door een laag opleidingsniveau, maar is ook zeer absorberend. Een zijden sjaal is dus niet alleen maar handig in de wintermaanden, want je kan het ook comfortabel dragen in de lente- en/of herfstmaanden. Zelfs in de zomer als je dat zou willen.

Accessoires

Naast dat een zijden sjaal lekker warm en comfortabel is in koude tijden is het een mooie accessoire die je outfit helemaal compleet kan maken. Nova zijden sjaals biedt vele designs. Hierdoor kunnen de zijden sjaals van Nova elke look compleet maken. Eén van de meer bijzondere designs zijn de zijden sjaals met een Van Gogh design. Zelfs voor kunstliefhebbers heeft Nova zijden sjaals iets in haar collectie. Over de collectie gesproken, deze verandert regelmatig, zodat Nova zijden sjaals up to date blijft met de laatste fashion trends.

Verder biedt Nova zijden sjaals verschillende andere sjaals, zoals Pashima sjaals en fake fur sjaals. Pashima is gemaakt van 100% kasjmier wol. Dat is wol van de kasjmiergeit uit India, China en Pakistan. Deze wol is extreem zacht en heel warm. De fake fur sjaals zijn helemaal on trend, aangezien de fake fur jassen en andere fake fur items overal op straat te zien zijn. Met fake fur is je geweten helemaal schoon, want dieren zijn geen pijn gedaan in het productieproces. Nova zijden sjaals heeft een speciale collectie, genaamd ‘Warme Winter’. Dit zijn sjaals die je overal op straat ziet, namelijk de zogenaamde ‘blanket sjaals’. Dit zijn grote sjaals, die warm zijn, maar niet zwaar van gewicht. Als laatste heeft Nova zijden sjaals Ibiza sjaals in haar collectie. Ondanks het gezegde van Fred van Leer: ‘het Ibiza stijltje is alleen leuk in Ibiza’ zijn deze sjaals helemaal draagbaar in ons kikkerlandje.

Kortom Nova zijden sjaals zijn in verhouding betaalbaar en heel erg on trend en fashionable. De collectie verandert regelmatig en is altijd uitgebreid genoeg om voor ieder wat wils te hebben.