Spectrumwebdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Marvel figures kopen? Je vindt ze bij deze winkel!

Ben jij Marvel-fan van het eerste uur en wil je het liefst zo veel mogelijk Marvel figures kopen? Dan kan bij Nerds like us! Naast Marvel figures kun je er ook andere nerdy items kopen zoals tassen, T-shirts en knuffels. Deze zijn ook verkrijgbaar in de thema’s van onder andere Star Wars, DC, Harry Potter en Demon Slayer. Voor elke fanatieke nerdy gamer of filmkijker, is er dus wel iets te vinden.

De webshop staat bol met gave merchandise

Je kunt alle nerdy artikelen zoals Marvel figures kopen in de winkel in Delft, maar als je te ver van Delft vandaan woont, kun je de artikelen ook via de webshop bestellen. Hier vind je alle artikelen die het bedrijf te bieden heeft op een overzichtelijke manier gepresenteerd per categorie. De producten die ook in de winkel aanwezig zijn, worden binnen drie dagen bij je thuisbezorgd. Ook worden deze zorgvuldig en goed ingepakt, om te voorkomen dat de producten beschadigd raken.

Ontdek meer over de achtergrond van dit leuke bedrijf

Nerds like us! is opgericht door twee zelfbenoemde nerds. Zij zijn echte liefhebbers van nerdy games, films en series en hebben van hun passie hun beroep te maken. En dat loont. Hun enthousiasme is aanstekelijk. Het bedrijf is in 2018 opgericht, wat betekent dat het een relatief jong bedrijf is. Maar dat zegt niets over de kwaliteit en het aanbod, die zijn buitengewoon goed. Wel is het bedrijf zich nog aan het ontwikkelen en wordt het aanbod wekelijks uitgebreid met nieuwe items.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Het bedrijf is ook onwijs klantvriendelijk. De medewerkers ontvangen je altijd vriendelijk in de fysieke winkel, maar ook online staan ze je op een aardige manier te woord. Je kunt het bedrijf altijd bereiken via de telefoon, WhatsApp of e-mail en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Wat ook leuk is, is dat je zelf ideeën mag aandragen. Zijn er items die je graag in de winkel zou willen zien? Laat het de medewerkers weten!

https://nerdslikeus.nl/