Spectrumwebdesign
Image default
Kinderen

Met deze duurzame kindertandpasta draag jij bij aan een beter milieu

Producten zoals tandpastatubes en oude tandenborstels veroorzaken veel afval. Ze worden vaak gemaakt van plastic materialen en zijn niet goed te recyclen. Toch zijn dit producten die volwassenen én kinderen iedere dag nodig hebben. Vooral voor kinderen is het belangrijk om het tandenpoetsen te stimuleren. Hoe kun je dit doen op een leuke manier met duurzame producten? Daar heeft Fairytabs een perfecte oplossing voor gevonden!

Alleen maar natuurlijke ingrediënten

De kindertandpasta van dit merk komt in de vorm van tandpastatabletten. Dit zijn kauwtabletten waarbij er lekker veel schuim vrijkomt om mee te poetsen. Deze tabletten zijn gemaakt zonder schadelijke stoffen. Hierdoor zijn ze compleet veilig voor kinderen. Veel reguliere tandpasta’s bevatten veel chemicaliën. Hier hoef jij je als ouder dus geen zorgen meer over te maken.

Andere duurzame producten

Naast kindertandpasta kun je bij dit merk nog veel meer andere, duurzame producten vinden. Er wordt bijvoorbeeld ook een ecologische tandenborstel aangeboden die is gemaakt van bamboe. Deze tandenborstel werkt goed en kan ook makkelijk gerecycled worden wanneer deze vervangen dient te worden. Daarnaast zijn er drinkbekers en opbergbakjes voor de tandpastatabletten te vinden in de webshop. Deze worden gemaakt van siliconen. Dit materiaal is erg stevig, kan in de vaatwasser en gaat lang mee. Hierdoor hoef je deze producten niet snel weg te gooien.

Bestel bij een duurzaam merk

Fairytabs is een merk dat je online kan vinden. Dit betekent dat jouw producten verpakt en verstuurd moeten worden. Hier is echter ook goed over nagedacht. Alle dozen, papieren en tissues worden gemaakt van Biotop-papier. Dit papier is gebleekt zonder chloor en kan dus prima gerecycled worden. Een bestelling bij dit merk draagt dus niet alleen bij aan de gezondheid van de tanden van je kinderen, maar ook aan het milieu. De producten en verpakkingen zijn veel beter voor het milieu dan bij andere merken. Bestel daarom voortaan je kindertandpasta bij dit duurzame bedrijf!

https://fairytabs.be/