Spectrumwebdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Vervangende Stella fietsaccu kopen

Bent u op zoek naar een vervangende fietsaccu voor uw elektrische fiets? Wellicht is deze stuk? Of is de capaciteit van de accu verminderd en is deze snel leeg? Fietsaccu’s zijn immers onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en het is aannemelijk dat de accu gedurende de levensduur van de fiets vervangen moet worden. GM-accu is dé specialist op het gebied van accu’s. Bij hen kunt u een vervangende fietsaccu kopen voor bijvoorbeeld Brinckers en Stella fietsen. Naast fietsen van Stella en Brinckers worden deze accu’s voor diverse andere merken gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld de Forza en Keola fietsen.

Kies de juiste accu voor uw e-bike

Wanneer u een Stella fietsaccu wilt kopen dan moet u natuurlijk wel een accu kiezen die ook past op uw fiets. Stella heeft namelijk accu’s beschikbaar op 24 volt en 36 volt. Er zijn ook modellen beschikbaar met of zonder oplader. Dit is handig wanneer uw accu kwijt of stuk is. Zoekt u een fietsaccu voor Brinckers? Dan hoeft u alleen te bepalen of dat u een model met- of zonder oplader wilt. Bent u niet zeker of dat de accu die u voor ogen heeft ook past op uw fiets? Bekijk dan het modelnummer van uw accu en controleer of dat deze overeenkomt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de specialisten van GM-accu, zij kunnen u deskundig advies geven over de beschikbare accu’s. Dat is wel zo fijn, want zo weet u zeker dat u de juiste accu kiest.

Vervang uw accu en stap weer of de fiets

Wanneer u eruit bent welke fietsaccu voor uw Stella of Brinckers e-bike u wilt kopen, dan kunt deze bestellen in de webshop van GM-accu. Binnen enkele dagen ontvangt u de nieuwe accu, zodat u deze snel kunt vervangen. Wenst toch liever advies in persoon? U kunt ook een afspraak maken en de locatie van de accuspecialist bezoeken. Bestel nu uw nieuwe accu of maak een afspraak voor advies.