Spectrumwebdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier een onvergetelijk gezellig kinderfeestje bij het mooiste vogelpark in Nederland

Zijn je kinderen bijna jarig en zoek je nog een leuk uitje voor hun kinderfeestje? Dan kun je altijd bij Vogelpark Avifauna terecht. Neem je kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee naar een dagje tussen de meest bijzondere vogels, aapjes en andere leuke dieren. Naast dat dit park een dierentuin is, kun je er ook de avontuurlijkste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland terugvinden. Kortom, de kinderen kunnen nieuwe dieren leren kennen, op avontuur gaan en ook nog eens uren in de speeltuin vertoeven!

Neem je kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes mee naar de leukste buitenspeeltuin

Hoe gaaf is het om een kinderfeestje in het mooiste vogelpark van Nederland te vieren? Wanneer jullie de meest bijzondere vogels hebben bekeken, de pinguïns of pelikanen gevoerd hebben zien worden en door het maki bos hebben gelopen, kunnen de kinderen lekker spelen in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland. Vogelpark Avifauna beschikt over de beste ingrediënten voor een leuk en avontuurlijk kinderfeestje. Wist je dat de wat oudere kinderen helemaal alleen over de stoere jungle rivier kunnen varen? Er is voor ieder wat wils en het zal een kinderfeestje worden om nooit meer te vergeten! Iedereen heeft de dag van zijn of haar leven.

Wat zit er allemaal in het kinderfeestjes arrangement inbegrepen?

Wil je het kinderfeestje van jouw grut in het mooiste vogelpark van Nederland vieren? Dan kun je altijd terecht bij een van de mooiste vogelparken met binnenspeeltuin in Zuid-Holland. Kies uit één van de arrangementen. Je kunt namelijk een pakket kiezen waarmee de kinderen entree tot de leukste buitenspeeltuin in Zuid-Holland krijgen, ze alle diersoorten kunnen bekijken, cupjes nectar aan de dieren kunnen voeren en een lekker frietje met mayo kunnen eten mét een ijsje toe! Kortom. Reserveer nu een plekje in het leukste vogelpark van Nederland, zodat de verjaardag van je kind een onvergetelijke dag wordt!