Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

EENVOUDIGE HUIDVERZORGINGSROUTINE

Met een overvloed aan producten op de markt, is het moeilijk om te weten waar je moet beginnen en hoe je een huidverzorgingsregime vindt dat echt werkt voor jou. Er zijn ook zoveel vragen: Moet het ingewikkeld zijn? Is er verschil tussen mannen en vrouwen in hoe ze hun huid moeten verzorgen? Hebben de seizoenen invloed op wat ik op mijn gezicht smeer? Moet ik ’s avonds andere producten gebruiken dan ’s morgens? Deze vragen stellen we ons elke dag, dus we graven diep in de gegevens die u ons bezorgt en bieden advies op maat, speciaal voor u. Maar als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige richtlijn en nu geen tijd hebt om onze kliniek te bezoeken, volgt hier een vereenvoudigde versie.

Je gezicht wassen is de basis van elke goede huidverzorgingsroutine. Maar hoe je je gezicht wast, kan de rest van je routine maken of breken. Als je te veel reinigt, ontneem je je huid vocht en stel je haar bloot aan bacteriën, vuil en chemicaliën. Reinig je te weinig, dan verwijder je de onzuiverheden niet die leiden tot verstopte poriën en puistjes.

Een droge, schilferige huid kan een onvermijdelijk winterfenomeen lijken. Als je het hele jaar door een droge huid hebt of als je huid trekkerig en oncomfortabel aanvoelt wanneer het kwik daalt, dan heb je misschien een hydraterende korean skincare routine nodig die speciaal is ontwikkeld voor de droge huid. Zorg ervoor dat je gedurende de dag en voor het slapen gaan producten gebruikt die speciaal voor de droge huid zijn ontwikkeld om de hydratatie op peil te houden.

Uw huid krijgt elke dag veel te verduren – van de oliën die u afscheidt tot het vuil en de vervuiling die zich op uw gezicht verzamelen. De vorming van dode huidcellen op het huidoppervlak verhindert dat uw huid er glad uitziet en kan u ouder doen lijken dan u bent. Daarom raden onze huidgezondheidsdeskundigen aan om je ’s ochtends en ’s avonds te reinigen om je huid te ontdoen van vuil, olie en onzuiverheden, zodat ze er gezond en stralend uitziet. Als je ’s avonds voor het slapen gaan verder gaat met The COSRX Routine aan te brengen, helpt dat je teint gladder te maken, waardoor je er stralender uitziet als je ’s ochtends wakker wordt.

https://www.kocosmo.nl/