Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Deze opticien in Eindhoven biedt verschillende diensten aan

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u uw ogen eens laten opmeten? Als het gaat om uw ogen, is het van het grootste belang om hier goed voor te zorgen. Goed zicht is waardevol en daar weten ze bij Foudraine Optiek alles van. Deze opticien in Eindhoven heeft door jarenlange ervaring de benodigde kennis en kunde opgebouwd. Zij zijn een echte expert!

Een zelfstandige en onafhankelijke optiek

Een aantal medewerkers binnen Foudraine Optiek heeft een verleden in de modebranche. Om die reden kunnen zij met de nodige expertise vertellen welke brillen bij uw gezicht passen en welke niet. Deze zelfstandige en onafhankelijke optiek, opticien en optometrist combineert dan ook kennis en stijl met persoonlijke service. Door de uitstekende service hebben zij goede klantrelaties opgebouwd. Dit heeft geleid tot een goede reputatie van deze opticien in Eindhoven. Maar niet alleen daar! Zij ontvangen al jaren klanten van Woensel tot aan Sint Oedenrode.

De verschillende diensten

Stap bij Foudraine Optiek binnen wanneer u een professionele oogmeting west. Bij een basis oogmeting wordt er gekeken of er een correctie nodig is. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een geautomatiseerde oogmeting, een autorefractor. Naast een oogmeting hebben zij ook contactlenzen en een mooie brillencollectie beschikbaar. Deze bestaat uit diverse merken en modellen en zelfs sportbrillen. De contactlenzen worden op maat geleverd met de nodige verzorgingsmiddelen.

Pas uw bril online

Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem, pas uw bril gewoon online! Dit gaat gemakkelijk aan de hand van een foto van u. Zo hoeft u uw huis niet uit om te bekijken hoe een bepaalde bril u staat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Foudraine Optiek te bieden heeft? Deze opticien in de buurt van Eindhoven, Woensel en Sint Oedenrode staat voor u klaar. Bezoek de optiek of neem telefonisch contact met hen op.

https://foudraineoptiek.nl/