Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Wat is een levenscoach?

In de sport horen we vaak over coaches van ’s werelds meest topsporters. Ze beeldhouwen en vormen die individuen tot wie ze zijn. Als we het hebben over het spelen van een sport op het hoogste niveau, weten we vaak dat er ergens een coach ingebed is. Maar het is niet alleen in de sport.

In het zakenleven of in het leven zouden we naar sommige van deze mensen kunnen verwijzen als mentoren. Ze helpen ons door enkele van de meest tumultueuze tijden te leiden en sturen ons in de juiste richting om onze doelen en dromen te bereiken. Het is moeilijk om dingen vanuit een nieuw perspectief te zien en te beseffen waartoe je zonder hen in staat bent.

Maar we hebben niet allemaal toegang tot mentoren. We zijn niet allemaal bedreven in netwerken of in contact met mensen die het leven op het hoogste niveau spelen. Dat is het mooie van het hebben van een life coach. U hoeft niet iemand te kennen die rijk of beroemd is of die de spreekwoordelijke sleutels tot succes heeft. Het enige dat u hoeft te doen, is de hulp inroepen van een professional die u kan helpen bij het oplossen van zaken.

Dus, wat is een levenscoach? Het is niet zomaar een mentor. Het is niet zomaar een vriend. Het is niet alleen een coach in de meest basale zin. Een life coach is een partner, iemand die er voor je is door de moeilijkste en meest uitdagende tijden van het leven, die je er doorheen kan leiden en je kan helpen om dingen anders te zien, je aanpak te verfijnen en je meest verheven dromen te verwezenlijken.

De meesten van ons zijn zo vast in onze wegen, dat tenzij we een objectieve derde partij hebben die ons daadwerkelijk op dingen wijst, we vaak niet de dingen opmerken die ons tegenhouden. Het is een monumentale onderneming om dit alleen te doen. Dat gezegd hebbende, hier zijn de 10 redenen waarom je absoluut een levenscoach moet hebben als je serieus wilt slagen in wat je ook nastreeft.

https://nickdewaard.nl/