Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Deze experts schakelt u in als u wilt leren omgaan met chronische pijn

Heeft u onverklaarbare lichamelijke klachten, en wilt u leren omgaan met deze chronische pijn? Dan vertrouwt u het best op de specialisten van Revalis. Wit u dat er duidelijkheid komt over uw onverklaarbare lichamelijke klachten, ook wel als SOLK afgekort. SOLK staat voor Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Revalis heeft een interdisciplinair team om u te helpen aan deze Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Er wordt door deze experts voor u een programma op maat samengesteld om u te leren omgaan met de onverklaarbare lichamelijke klachten en u te leren omgaan met chronische pijn.

Hoe wordt u behandeld voor Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten?

In de kliniek van Revalis staat een interdisciplinair team dat bestaat uit psychologen, revalidatieartsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en psychomotorische therapeuten voor u klaar. Het begint allemaal met een zorgvuldig diagnostisch onderzoek waarin het behandelprogramma voor u wordt samengesteld. Dit gebeurt op maat. U heeft immers onverklaarbare lichamelijke klachten die uniek zijn voor u, en om u te leren omgaan met uw chronische pijn is het belangrijk dat deze specialisten precies weten waar u mee geholpen bent.

Verschillende sessies, zoals groepssessies en individuele sessies

Bij Revalis bestaat het behandelprogramma uit zowel groepssessies als individuele sessies. Hier leert u hoe u uw klachten anders kunt benaderen. Daarnaast kunt u spreken met andere mensen die net als u last hebben van Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten. Onder intensieve begeleiding doorloopt u het traject. Wilt u meer weten over hoe deze specialisten u zullen leren omgaan met chronische pijn? U zult versteld staan van de vele oplossingen die u geboden kunnen worden dankzij dit interdisciplinaire team van experts, die bovendien ook allemaal onder hetzelfde dak werken, waardoor ze aan één zeel kunnen trekken en elkaar kunnen helpen. Wilt u meer weten over hoe zij u kunnen helpen met de klachten waar u zoveel last van heeft? Neem dan snel contact met hen op.

https://www.revalis.nl/omgaan-met-chronische-pijn/