Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Glazen deuren

Kies ook voor voordelige glazen deuren!

Glazen deuren een echte rage in Nederland

Al een tijd lang zijn glazen deuren in de woning het helemaal. Vooral het gebruik van glasdeuren in het interieur, dus voor binnendeuren, is een echte rage. Maar ook zijn er steeds meer bedrijven en particulieren die gaan voor de stijlvolle glazen buitendeur. Toch zijn stilisme, uitstraling en visueel genot niet de enige pro’s die glazen deuren zo aantrekkelijk en gewild maken. Glasdeuren hebben de gebruiker nog veel meer te bieden.

 

Waarom glasdeuren aanschaffen een verstandig idee is

Normaal kiezen veel huiseigenaren bij het vervangen van een binnendeur of buitendeur als snel voor de saaie, platgetreden paden: een gewone houten of kunststof deur plaatsen. Aan glas wordt veelal niet gedacht. Maar dat is niet terecht als je je realiseert dat glazen deuren een hoop extra’s bieden vergeleken met dichte kunststof of houten deuren. Zoals het volgende: 

  • Plaatsing van glasdeuren geeft de binnenruimte van het huis een veel ruimere sfeer. Voor je gevoel wordt de binnen oppervlakte van het huis groter, omdat je door het glas heen kunt kijken.
  • Glas werkt geluiddempend en isoleert ook uitstekend. Dus voor thermisch en akoestisch isoleren is glas een goede mogelijkheid.
  • Wie glasdeuren plaatst, vooral een buitendeur die (deels) van glas is gemaakt, zorgt voor veel meer lichtinval in de woning. Naast warmte en energie levert dat een geluksgevoel op bij de bewoners. Tussendeuren van glas laten ook veel licht door, waardoor lampen vaak langer uit kunnen blijven. Dat ga je uiteindelijk zeker ontdekken bij de eerstvolgende energierekening!

 

Glaskoning.nl is dé betaalbare online aanbieder van glasdeuren 

Voor uiteenlopende stijlen en merken glasdeuren kun je via het internet terecht bij Glaskoning.nl. Deze online groothandelaar verkoopt glazen deuren van topkwaliteit tegen lage, aantrekkelijke prijzen. Omdat de glazen deuren vanuit de fabriek komen, zijn deze tegen lage prijzen verkrijgbaar. Prijzen die je niet krijgt in de fysieke glashandel. Merk het zélf en bestel nu online jouw glasdeuren