Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Elk overhemd is een kunstwerk

Een overhemd Ledub. Wie kent deze overhemden niet? Ledub is uitgegroeid tot een bekend kledingmerk, waarbij artistieke en kunstzinnige designs mede de bekendheid hebben gegenereerd van het modelabel.

Ledub zonder kunst is niks. Ledub is namelijk kunst. Want zo gelooft Ledub dat elk overhemd een kunstwerk is. Deze zin brengt Ledub tot uiting met elk overhemd dat wordt uitgebracht. Want wat zijn de Ledub overhemden toch pareltjes. Het zijn echte kunstwerken op zich met de meest bijzondere creaties en meest originele prints.

De kunst van Ledub is niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer verkooppunten en online webshops zien de toegevoegde waarde van deze bijzondere overhemden. Niet alleen kwamen de Ledub overhemden aan steeds meer winkelrekken te hangen, maar ook online webshops begonnen met het verkopen van deze magnifieke overhemden.

De geschiedenis van Ledûb

Om de geschiedenis van Ledûb te begrijpen, moeten we terug naar de jaren 50 en 60. In de jaren 50 was het modebedrijf van Sjef van Winkel een succesvolle leverancier van overhemden voor grote Nederlandse confectiehuizen. Echter kwam er hevige concurrentie op, doordat steeds meer modemerken hun kleding lieten produceren in lage-lonen-landen.

Van Winkel ging daarin niet mee, maar gooide het over een hele andere boeg. Hij ging zich specialiseren in overhemden. In 1963 werd het bedrijf Van Winkel’s Konfectiebedrijven omgedoopt tot de overhemdenfabrikant Ledûb. Vijf jaar later presenteerde zijn zoon Gerard van Winkel de eerste collectie overhemden onder het label Ledûb. In 1968 ontstond het modemerk label Ledub, zoals wij dat vandaag de dag kennen.

De kunstwerken van Ledûb

Ledûb produceert eigentijdse overhemden met unieke artistieke designs. De overhemden verwijzen naar de mode uit het Parijse straatbeeld. De kleding heeft kwaliteit, is zeer elegant en ontzettend comfortabel.

Kwaliteit, elegantie en comfort zijn dan ook de belangrijkste merkwaarden van het modelabel. Ervaren designers geven vooral veel aandacht aan het ontwikkelen van mooie details. Er wordt bij de productie nadruk gelegd op een comfortabele pasvorm en er wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen.

Het aanbod aan kunstwerken

Het complete Ledûb aanbod bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden.

Ledub brengt overhemden uit in verschillende pasvormen. De meeste voorkomende pasvormen die worden uitgebracht zijn Slim Fit en Tailored Fit. De overhemden zijn tevens verkrijgbaar in verschillende mouwlengtes, zoals lange mouw en extra lange mouw. Ledûb zorgt ervoor dat elke man een overhemd kan dragen. Kunst komt echt tot leven.  

Collectie herenkleding Ledûb online bestellen

Bekijk de online modecollectie van Ledûb op overhemden.com. het assortiment bestaat uit het gehele assortiment aan Ledûb overhemden met korte, lange en extra lange mouwen.

De shirt specialist staat bekend als de grootste aanbieder van overhemden mouwlengte 7 in Nederland. Ook deze overhemden kan je in de online webshop vinden.

 

https://www.overhemden.com