Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Geef lifestyle producten met een duurzaam Dutch design cadeau

Wil je graag een origineel cadeau kopen voor jouw vriend, vriendin, geliefde, vader of moeder? Kies dan voor producten met een duurzaam en uniek Dutch design. Bij Hendrik.nu, een specialist uit ’s-Hertogenbosch, vind je een ruim assortiment aan lifestyle producten, woonaccessoires en shawls met een design dat gebaseerd is op werken van Hollandse meesters. Denk bijvoorbeeld aan kunstenaars zoals Vincent van Gogh of Jeroen Bosch. Deze producten worden bovendien met de hand in Nederland geproduceerd. Hierdoor heb je altijd een uniek product in huis en dus een origineel cadeau. Ontdek het uitgebreide assortiment in de webshop van Hendrik.nu!

Diverse producten met een duurzaam Dutch design

In de collectie van Hendrik.nu vind je diverse producten met een duurzaam Dutch design. Kies bijvoorbeeld voor een tas, etui, wenskaart, design vaas, sjaal of bloemen van steen. Welk product je ook kiest, je bent altijd verzekerd van topkwaliteit. De producten worden namelijk met de hand gemaakt met de beste materialen. Wil jij graag een handgemaakt item uit deze webshop aanschaffen? Dan ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu! Omdat de producten gewoon in Nederland worden geproduceerd, is het transport minimaal en wordt de belasting op het milieu beperkt. Ga op zoek naar dat ene lifestyle product of die ene woonaccessoire die jouw inrichting helemaal af maakt. Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om in grote oplage te leveren. Ideaal als je een bepaald product bijvoorbeeld als relatiegeschenk wilt geven aan alle partners.

Bestel direct en ontvang jouw product binnen enkele dag thuis

Wil je graag een prachtig product met een duurzaam Dutch design van deze specialist uit ’s-Hertogenbosch online bestellen? Ontdek dan het ruime assortiment in de webshop van Hendrik.nu en bestel jouw favoriete product of producten. Is het product op voorraad? Dan wordt het binnen enkele dagen bij jou thuisbezorgd. Heb je nog vragen over het aanbod? Neem dan contact op met deze specialisten via hun website.