Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Maak uw vliegengordijn op maat

Als u last heeft van vliegen, dan biedt een vliegengordijn op maat uitkomst. Enkel als een vliegengordijn op maat is gemaakt, beschermt het op een goede manier tegen vliegen en ander ongedierte. Wilt u een kant-en-klaar vliegengordijn kopen? Dit is een stuk goedkoper dan een op maat gemaakt gordijn, waarbij u zelf het materiaal, de dessins en de kleuren kiest. De kant-en-klare vliegengordijnen van Liso ® Vliegengordijnen komen in verschillende standaardmaten, die u zelf thuis op maat maakt. U verwijdert de kunststof buisjes die teveel zijn uit het gordijn of u voegt extra buisjes toe. Deze buisjes bestelt u eenvoudig in de webshop van dit bedrijf.

Passend bij uw interieur

Wilt u een vliegengordijn kopen dat dit bedrijf voor u op maat maakt? U heeft dan de keuze uit metaal, pvc, plastic en hoogwaardig kunststof. Bovendien kiest u uit diverse kleuren, zodat het vliegengordijn goed in uw huis past. Ga voor een felle kleur als geel, oranje of blauw of kies iets meer neutrale kleuren als taupe of vanille. U kunt ook een vliegengordijn met een motief kopen. Liso ® Vliegengordijnen biedt u gordijnen met bloemen, dieren, patronen of natuur. Daarbij kiest u zelf of u een kant-en-klaar gordijn wilt of een doe-het-zelf pakket. Dit bedrijf verkoopt zelfs verschillende soorten buizen. U stijlt het vliegengordijn op maat, zodat het precies past bij uw interieur. Zo koopt u in deze webshop zelfs buisjes met een houtlook in verschillende kleuren.

De beste gordijnen

Liso ® Vliegengordijnen, opgericht in 1995, is inmiddels een toonaangevende partij én online marktleider op het gebied van vliegengordijnen en decoratiegordijnen. U kunt in deze webshop enkel het beste vliegengordijn op maat kopen. Alle gordijnen worden namelijk beoordeeld op hun kwaliteit dankzij de nauwe samenwerkingsbanden die dit bedrijf heeft met leveranciers en fabrikanten. De vliegengordijnen van dit bedrijf zijn dan ook van originele zware kwaliteit meteen degelijke constructie die goed hangt, door het eigen gewicht. Ook wordt het deurgat met deze gordijnen goed en snel afgesloten en het gordijn heeft een lange levensduur.