Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Een tafel van Nederlands design kopen doe je in Zevenaar

Kalo Living is een merk dat is opgericht door drie Nederlandse vrienden, allen met meer dan 20 jaar ervaring in de meubelbranche. Zij richten zich op het maken van prachtige meubels en houden zich altijd vast aan hun drie kernwaarden: focus op ergonomie, zitcomfort en kwaliteit. Wanneer je dus een tafel, stoel, kast of meerdere meubels wilt kopen, doe je dat het best bij dit merk uit Zevenaar! Het is niet alleen mogelijk om je favoriete meubels online te bestellen, maar je kunt ook langsgaan in de showroom. Daar test je de meubels uit, kun je proefzitten en zie je de kleuren in het echt. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt.

Een tafelblad van eikenhout

Wil je een tafel kopen met een blad van eikenhout en woon je in Zevenaar of omgeving? Ook in dat geval zit je goed bij Kalo Living. Zij hebben een groot aanbod aan tafels met eikenhout tafelbladen. Deze worden altijd onbewerkt bij je geleverd, maar indien je graag een beschermende lak of olie over het blad wilt laten aanbrengen, geef je dit gewoon even aan. Je kiest dan zelf uit een van de kleurbewerkingen. De professionals bij dit bedrijf geven je hier graag meer informatie over wanneer je contact met hen opneemt of langsgaat in de showroom in Zevenaar om je tafel te kopen.

Ga langs bij de showroom

Heb je je keuze gemaakt en wil je wel eens langs gaan bij Kalo Living in Zevenaar om daar wellicht je tafel direct te kopen? Dan maak je een afspraak door contact op te nemen met het bedrijf. De contactgegevens vind je via de overzichtelijke website. Bestel je je tafel liever vandaag nog online? Ook dat is mogelijk! Je profiteert van gratis levering wanneer je een aankoop doet van € 500,- of meer. De precieze leverdatum krijg je nog te horen na het plaatsen van je bestelling en ook het dagdeel wordt dan aangegeven.

https://www.kalo-living.com/nl/