Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een ooglidcorrectie ingreep bij Ooglift wordt op een professionele manier gedaan

Bent u van plan om een ooglidcorrectie te ondergaan, maar weet u niet precies waar je dat kan doen bij een professional? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij de oogkliniek van Ooglift weet u zeker dat u door de allerbeste oogartsen wordt geholpen. Alle operaties die zij uitvoeren zijn professioneel en veilig. Bij ons weet u zeker dat de operaties en behandelingen zorgvuldig worden uitgevoerd!

Waarom moet u kiezen voor een ooglidcorrectie bij Ooglift

U moet zeker weten zijn dat, als u bij een oogkliniek bent, dat zij op een goede manier de ooglidcorrectie voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen u garanderen dat u bij Ooglift in goede handen zult zijn. Onze artsen hebben al meer dan 19.000 behandelingen gedaan en dat zijn 2000 behandelingen jaarlijks. Dus onze artsen hebben de ervaring en de kennis om uw oogleden goed te behandelen. Een andere redenen dat u voor onze service moet kiezen is dat wij één van de betaalbare klinieken zijn voor behandelingen. Voor een bovenooglidcorrectie bent u maar € 875,- kwijt. Andere klinieken zitten hoger in prijs en kunnen nog extra kosten erbij rekenen. Wat wij bij Ooglift ook belangrijk vinden is veiligheid van u en de artsen. Daarom is onze kliniek helemaal gekeurd door speciale bedrijven. Want veiligheid gaat bij ons altijd voorop als het gaat met ingrepen op uw ogen. Omdat wij veiligheid bovenaan stellen voor u en onze artsen, worden we door mensen beoordeeld met een 9.6. Wij zijn hier trots op dat u op ons vertrouwt.

Vergoeding

Het kan zijn dat u deze behandeling vergoed kan krijgen. Als u een gezichtsveldbeperking heeft wordt deze behandeling vergoed in de basisverzekering. Maar heeft u dat niet, geen probleem. Sommige zorgverzekeraars hebben een bovenooglidcorrectie opgenomen in hun aanvullende verzekering. Dus voordat u bij ons een behandeling start, raden wij het aan om te kijken naar uw verzekering.

Contact

Wilt u meer weten over ooglidcorrectie of weten wat de tarieven zijn voor behandelingen? Bekijk dan de website voor meer informatie over de behandelingen en de kliniek zelf. Bovendien kunt u ook ervaringen van mensen lezen die u voor waren. Misschien helpt dat u om ontspannen de ingreep door ons te laten doen.