Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een kappersafspraak met aandacht voor de klant

Een kappersafspraak verloopt lang niet altijd naar wens. De ene keer is het haar net te kort geknipt, terwijl je de andere keer op een ander model had gehoopt. Teleurstellingen zijn nooit leuk, maar wanneer je elke dag de deur uit moet met een kapsel dat niet naar wens geknipt is, kan dat nog lastiger zijn. Bij One Kappers hoef je je daar gelukkig nooit zorgen over te maken! De kappers geloven namelijk dat aandachtig luisteren naar de wensen van de klant het allerbelangrijkste is en daarom zijn de diverse behandelingen daarnaar vormgegeven. Allereerst vindt er namelijk een uitgebreid gesprek plaats met de klant, zodat de wensen en eisen duidelijk worden voor de hairdresser delft. Benieuwd naar de gehele behandeling voor dames en heren? Lees dan snel verder of neem een kijkje op de website van One Kappers Delft voor meer informatie!

Het verloop van een behandeling bij One Kappers

Zoals net al duidelijk werd, verloopt een behandeling bij One Kappers ietsjes anders dan bij de gemiddelde kapsalon in delft. De behandeling voor zowel dames als heren start namelijk met een gesprekje over de manier waarop de klant het haar geknipt wenst te worden. Op die manier krijgen de kappers een beeld van het idee dat de klant in gedachten heeft en zal daarnaar geknipt worden. Ook wordt direct duidelijk hoe de klant het haar niet geknipt wil en wat absolute no-go’s zijn. Pas als de kappers van One Kappers helemaal voor zich hebben hoe het haar in model gebracht moet worden, wordt de schaar erbij gepakt en kan het knippen beginnen.

Plan een afspraak

Is jouw interesse gewerkt wegens de aandacht voor de wensen van de klant? Aarzel dan niet langer maar maak een afspraak bij jouw aanstaande, favoriete kapper in delft! De hairdressers van One Kappers staan voor jou klaar en kunnen niet wachten om je te mogen ontvangen in de salon.

https://www.onekappers.nl/