Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een goede heftruckopleiding volg je in Schiedam

Laat uw medewerkers grondig instrueren

Heb je een organisatie die veel gebruik maakt van heftrucks? Dan ben je bij een heftruckopleiding in Schiedam aan het juiste adres. De arbo-wet en verzekeraars achten van het bedrijf dat alle heftruckchauffeurs grondig geïnstrueerd zijn. Wanneer u de nieuwe werknemers laat instrueren door ervaren werknemers, dan bent u er niet zeker van dat de instructies zorgvuldig en volledig zijn gegeven. Daarnaast kunt u geen enkel bewijs aantonen bij de arbo-wet en verzekeraars, laat daarom al uw medewerkers grondig instrueren door een heftruckopleiding in Schiedam!

De voordelen van een heftruckcertificaat

Al uw medewerkers ontvangen na een heftruckopleiding, wanneer de handelingen als goed bevonden zijn, een heftruckcertificaat. Hiermee kunt u aantonen aan de arbo-inspectie en verzekeraars dat u er alles aan heeft gedaan om uw personeel op te leiden. Tevens beschikken uw medewerkers dan over een erkend Europees heftruckcertificaat en hebben zij een uitstekende opleiding gevolgd waarmee men in de praktijk efficiënter kan werken. Tijdens onze opleiding besteden we veel aandacht aan de praktijk en veiligheid.

Een opleiding met verschillende soorten heftrucks

Ook bieden wij de mogelijk om opgeleid te worden op verschillende soorten heftrucks. Zo worden uw medewerkers opgeleid op een vierwieler, driewieler en nog veel meer verschillende maten en andere draaiers. Tevens wordt er geoefend met verschillende soorten pallets met verschillende ladingen, zo dus ook met vloeistoffen. Ook wordt het inpakken van een zeecontainer via een helling beoefend. Al uw medewerkers krijgen pas het certificaat wanneer zij de heftruck volledig onder controle hebben en de theorie beheersen.  Duidelijk is dus dat wanneer uw personeel een heftruckopleiding in Schiedam, als ervaren bestuurders terug bij uw bedrijf komen, dit zal de kans op ongelukken verkleinen. Tevens zullen de chauffeurs van alle markten thuis zijn, en zullen zij in staat zijn om elk heftruckvoertuig te kunnen besturen. 

http://www.blomopleidingen.nl/