Spectrumwebdesign
Image default
Mode en Kleding

Een geschikte portemonnee voor de zomer

Een geschikte portemonnee voor de zomer

Wanneer het warmer wordt, dan dragen we logischerwijs wat luchtigere kleding. We zitten er dan natuurlijk niet op te wachten, dat we dan ook nog eens een zwarte tas of enorme portemonnee met ons mee moeten dragen. Waar de mannen doorgaans zowel in de zomer als in de winter een eenvoudige pasjeshouder met zich meedragen, geldt dit voor de meeste vrouwen natuurlijk niet. In je handtas kun je een hele hoop kwijt, zo ook een grote portemonnee. In de zomer is dit niet alleen warm en oncomfortabel, is het ook niet echt een upgrade van de totale outfit. Om je te helpen met een geschikte portemonnee voor de zomer, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Verschillende gelegenheden

Tijdens de zomermaanden is de kans vrij groot dat jij er met enige regelmaat op uittrekt. Een feestje, festival of avondje terras is dan een vrij gebruikelijk. Het is dan wel zo praktisch, dat vooral wanneer het warm is, je niet een complete tas met je mee hoeft te slepen. Een eenvoudige portemonnee is dan wel zo prettig. Een veelgebruikte portemonnee is dan het zogeheten portemonnee tasje. Dit is een klein tasje, die is voorzien van schouderband, zodat je eenvoudig je belangrijkste bezittingen met je mee kunt nemen. Hier kun je je telefoon, pasjes en eventueel een klein busje deodorant instoppen. Zo hoef je niet met een hele tas op pad en heb je alles bij de hand. Deze handige en stijlvolle tasjes zijn perfect voor verschillende gelegenheden. Zo kun je kiezen voor een zakelijke burkely portemonnee tas, maar ook een ietwat meer casual variant behoort tot de mogelijkheden.

Formaat 

Wanneer je op eropuit gaat, dan is het natuurlijk wel fijn dat ook alles in je tasje past. Je hebt er immers geen behoefte aan naastje je portemonnee ook nog eens een studio ditte rugzak met je te moeten meedragen. Zorg dus dat je voor jezelf goed weet wat jij belangrijk vindt om mee te nemen en neem dit tijdens het uitzoeken van een geschikte portemonnee ook daadwerkelijk mee. Zo kun je, wanneer je in de winkel bent eenvoudig zien of alles past en ook praktisch is ingedeeld. Ga je online shoppen, dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de afmetingen van de tas. De afmetingen geven immers vaak een goede indicatie van of alles wel of niet gaat passen. 

Heb je een bijzondere gelegenheid, dan is het verstandig te kiezen voor een clutch. Deze zijn doorgaans net iets groter, waardoor je net wat extra’s met je mee kunt nemen. Zo kun je bijvoorbeeld naast je telefoon ook je lipgloss en mascara in je clutch zwart meenemen, zodat jij jezelf indien nodig tussendoor even kunt opmaken.