Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Een fillerbehandeling zorgt voor een frisse en jeugdige huid

Heeft u het gevoel dat u er oud of moe uitziet? Vindt u dat er wel wat volume in uw gezicht bij mag? Dan kan een fillerbehandeling dé oplossing bieden. Na deze behandeling ziet u er weer een stuk jonger en frisser uit. Wanneer u overtuigd bent dat een fillerbehandeling de ideale oplossing is voor uzelf, dan gaat u op zoek naar een ervaren specialist. U wilt er natuurlijk verzekerd van zijn dat de behandeling op een correcte wijze wordt uitgevoerd. Bij Betan Clinics in Groningen ervaart u een professionele behandeling door Nederlands en Europees gecertificeerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring.

Krijg meer volume in uw gezicht met een fillerbehandeling

Een goede, professionele fillerbehandeling bij deze specialist vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering. Wanneer u ouder wordt ontstaan er rimpels en volumeverlies. Bij een fillerbehandeling wordt een vulmiddel gebruikt om dit tegen te gaan. Met dit vulmiddel worden uw rimpels en gezichtsdelen met weinig volume opgevuld. Dit gebeurt op een veilige manier en wordt toegediend met een aantal kleine prikjes. Vraagt u zich af waarmee dit vulmiddel u kan helpen? Denkt u hierbij aan onder andere:

  • Het vervagen van diepe en oppervlakkige rimpels
  • Zorgt voor vollere lippen op een subtiele manier
  • Uw gezichtscontouren verbeteren
  • De donkere kringen onder uw ogen verdwijnen

Vraag meer informatie op bij deze specialist

Bij Betan Clinics staat de kwaliteit van de fillerbehandeling en uw veiligheid voorop. Daarom wordt u behandeld door ervaren plastisch chirurgen. Het resultaat van deze behandeling is dat u weer die jonge, frisse uitstraling heeft waar u zo lang naar verlangd heeft. Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u meer informatie voordat u een beslissing maakt? De specialisten van Betan Clinics kunnen u alles vertellen over de fillerbehandeling. Zo weet u voordat u een besluit maakt wat de voordelen zijn, maar ook wat eventuele bijwerkingen zijn.

https://www.betanclinics.nl/