Spectrumwebdesign
Image default
Aanbiedingen

Gespecialiseerde fysiotherapie in Amsterdam West

Heeft u ook gespecialiseerde fysiotherapie in Amsterdam West nodig? Ik wilde graag therapeutische behandelingen volgen en die vond ik bij De Fysio Man. Zij zijn een innovatieve praktijk voor fysiotherapie waar sport en fysiotherapie nauw samenwerken. Het complete plaatje dus. Ook omdat ze geen lange wachttijden kennen, ’s avonds open zijn en contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

Leuk om te weten: 80% van de klanten is binnen 1 tot 3 behandelingen weer compleet klachtenvrij! Ik schaar mij ook onder die 80%. Wat De Fysio Man belooft komen ze ook echt na. Ik ervaar geen klachten meer. Daar ben ik de specialisten eeuwig dankbaar voor!

Verschillende behandeltechnieken

De Fysio Man werkt samen met deskundige en professionele chiropractoren, voedingsdeskundigen en personal trainers. Ze hanteren hierbij een innovatieve werkwijze. Om ervoor te zorgen dat ze iedereen van de klachten af kunnen helpen, maken ze gebruik van verschillende behandeltechnieken die gericht zijn op snel herstel.

Krachtige massage

Een van die behandelen voor gespecialiseerde fysiotherapie in Amsterdam West is een Deep tissue massage. Dit is een krachtige massage afgewisseld door zachte aanrakingen. Er worden dezelfde technieken gebruikt als binnen de klassieke massage therapie. Maar de bewegingen zijn langzamer en de druk is dieper en deze zal voornamelijk geconcentreerd zijn op de spanningsvelden en pijn.

Deep tissue massage in Amsterdam

Ik heb ook een Deep tissue massage in Amsterdam gevolgd bij De Fysio Man. Ik had namelijk erg last van een stijve nek. Door de diepe druk op mijn lichaam worden de nekspieren weer op hun natuurlijke plaats en spanning teruggebracht. De stijfheid werd na de eerste behandeling al minder!

Vechtsport in Amsterdam West

De Fysio Man heeft ook een sportlokaal. Hier kan worden gesport en getraind onder deskundige begeleiding van personal trainers. Ik houd persoonlijk helemaal niet van sporten, maar een goede vriendin van mij wel. Zij heeft bij het Sportlokaal in Amsterdam West aan vechtsport gedaan.

Pilates in Amsterdam

Ik ken ook iemand die pilates in Amsterdam heeft gevolgd bij De Fysio Man. Zij was daar erg tevreden over. Omdat pilates goed is voor mensen met een stijve nek, heb ik ook een lesje meegedaan. Door middel van bepaalde oefeningen bouw ik kracht op en blijven mijn nekspieren in beweging. Op die manier leer ik op de juiste manier te bewegen.

Naast een Deep tissue massage is er ook de mogelijkheid om een voetmassage in Amsterdam West te ondergaan bij De Fysio Man.

Ook gespecialiseerde fysiotherapie in Amsterdam West volgen? Ik raad De Fysio Man zeker aan!

Jan van Galenstraat 301
101 56 CB Amsterdam
info@defysioman.nl
020-3542926