Spectrumwebdesign
Image default
Huishoudelijk

Slotenmaker bellen als je buitengesloten bent: wat te doen?

Slotenmaker bellen als je buitengesloten bent? Ja, dat kan! Als de deur per ongeluk dicht valt en je niet meer naar binnen kunt, dan is het slim om een slotenmaker te bellen. Deze zal ervoor zorgen dat je weer naar binnen kunt. In dit artikel lees je precies wat je moet doen als je buitengesloten bent.

Wat kun je doen als de deur is dichtgevallen?

  • Als de deur dichtvalt, kun je de slotenmaker bellen om hiermee open te worden gemaakt.
  • Je kunt ook proberen zelf binnen te komen door een raam of balkondeur te forceren. Dit is echter niet altijd veilig.
  • Als je geen sleutel bij je hebt, kun je ook proberen iemand anders te bellen die de sleutel heeft. Soms is het ook mogelijk om een slotenmaker in te schakelen om een nieuwe sleutel te maken.

Hoe werkt het?

Een slotenmaker kan simpelweg de buitendeur openen door deze vanaf de achterkant te forceren. Dit is vrij gemakkelijk en snel uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is de slotenmaker bellen om hem langs te laten komen. Vaak kan deze binnen een half uur al aanwezig zijn, maar het hangt af van de situatie waarin de slotenmaker verkeert.

Als de deur dicht valt en je niet meer naar binnen kunt, dan is het vooral belangrijk om contact op te nemen met een slotenmaker die ter plaatse kan komen.

Wanneer kun je een slotenmaker bellen?

Je kunt een slotenmaker bellen op elk moment van de dag. Deze zal dan direct naar je toe komen om de buitendeur open te maken. In sommige gevallen kan de slotenmaker ook helpen bij het repareren van het slot, zodat je deze niet direct hoeft te vervangen. Daarnaast kun je een slotenmaker bellen bij inbraak, als je de sleutels kwijt bent en nog veel meer! Slotenmaker Exacto staat voor je klaar en kan voor mensen in Delft al met 25 minuten op de stoep staan.