Spectrumwebdesign
Image default
Huishoudelijk

wat is een spoeddienst precies?

De meeste elektriciens hebben een spoeddienst. Een spoeddienst houd in dat ze zo snel mogelijk naar je toe kunnen gaan. Je diepvries kan in de avond uit het niets kapot gaan. Je wilt dan wel dat het zo snel mogelijk gemaakt kan worden. Je wilt niet dat de producten uit de diepvries weggegooid moet worden. Je hebt dus om dit soort redenen een spoedhulp. Elektricien zijn altijd bereikbaar dus als je hen belt dan nemen ze op en komen ze naar je toe als ze met spoed moeten gaan komen. Wanneer je snel ook internet of elektriciteit nodig hebt bijvoorbeeld voor werk dan kunnen ze ook snel naar je toe gaan. 

Kost de spoeddienst extra geld?

Bij een spoeddienst moeten elektriciens metteen naar je toe gaan. De spoeddiensten zijn meestal in de avond. Elektriciens moeten dan uit hun bed gaan en naar je toe gaan. De meeste elektriciens verrekenen geld voor de spoeddienst maar sommige doen dat niet. Je moet dan naar de website gaan van tevoren om te kijken of ze extra gaan berekenen. Elektriciens staan wel altijd voor je klaar als je snel hulp nodig hebt. Meestal kost het ongeveer zo een 30 euro extra voor spoeddiensten.

Geen extra kosten 

9/10 van de elektriciens rekenen geen extra kosten voor spoeddiensten. De elektriciens zeggen dat het hun werk is om te doen dus waarom zou je dan er extra geld voor verrekenen. De meeste elektriciens de werken voor je en doen het ook graag voor je. De spoeddiensten die ze dus geven rekenen ze allemaal bijna niks voor. Ze kunnen allemaal snel naar je toe gaan als je hen belt. De elektriciens zitten door heel Nederland heen. In elke provincie is er minimaal wel 2 vestigingen. Ze kunnen allemaal binnen een uur bij je zijn.