Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Doelbewust online marketing

Doelbewust online marketing heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf een nieuwe impuls kreeg. Met mijn bedrijf word ik al jaren ingehuurd als onderaannemer door dezelfde bedrijven. We kennen elkaar al jaren, en we weten wat we aan elkaar hebben. Daarnaast komt er een geringe hoeveelheid aan opdrachten binnen via de particuliere markt. Deze particulieren weten mij als vanouds te vinden via mond-tot-mond-reclame. Echter had ik het idee dat de hoeveelheid opdrachten uit de particuliere markt best wel omhoog zou kunnen. De website die ik had, was louter informatief van aard, en werd maar moeilijk gevonden door zowel bedrijven als particulieren. De website verdiende ook absoluut geen schoonheidsprijs en was bovendien veel te traag. Een kennis vertelde mij over Doelbewust online marketing uit Veenendaal. Dankzij Doelbewust online marketing heeft hij een uitstekende website die hem de nodige extra klanten heeft opgeleverd. Zodoende heb ik contact opgenomen met Doelbewust online marketing. De eerste indruk was meteen uitstekend vanwege de klantvriendelijke en no-nonsense benadering van het bedrijf. Dankzij Doelbewust online marketing heb ik nu een prachtige website die mij al de nodige opdrachten heeft opgeleverd.

Aantoonbaar effectief

Doelbewust online marketing heeft voor mij een website gebouwd die aantoonbaar effectief is gebleken. Ik dacht zelf wel een en ander te weten van online marketing. Dat bleek al snel een geval van schromelijke zelfoverschatting en onwetendheid te zijn. Bij online marketing komt veel meer kijken dan je denkt. Een goede website moet namelijk aan heel wat eisen voldoen, wanneer je er ook echt nieuwe klanten mee wilt binnenhalen. Een website moet uiteraard mooi, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en snel zijn. Dat moge duidelijk zijn. Wanneer mensen op het internet op zoek gaan naar een dienst of product, dan doet men dat veelal met zoektermen. Na het intoetsen van een zoekterm in Google verschijnt er een lijst aan resultaten. Doelbewust online marketing zorgt ervoor dat een website op de eerste pagina verschijnt bij de zoekresultaten. Wil je meer weten, neem dan contact op met Doelbewust online marketing.

Eerste pagina in Google

Doelbewust online marketing zorgt ervoor dat een website op de eerste pagina verschijnt. Uit onderzoek is gebleken dat websites die niet op de eerste pagina verschijnen bij de zoekresultaten van Google, vele malen minder worden bezocht. Doelbewust online marketing heeft de expertise in huis om je website naar een hoger plan kan tillen. Doelbewust online marketing maakt daarmee het verschil voor een bedrijf.

Bekijk meer informatie op https://doelbewust.nl/.