Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

De stuwende kracht van het uitzendbureau

Wie wil werken kan werken. Die vlieger gaat voor velen op maar helaas niet voor iedereen. Schotel deze bewering maar eens voor aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een strafblad, ouderen of mensen met een niet Nederlandse nationaliteit. Die beweren het tegendeel en je kan ze geen ongelijk geven. Het is net als met alle andere zaken in dit leven oneerlijk verdeeld op de wereld maar ook in ons kleine Nederland. Wie voorspoed kent heeft het voor het kiezen. Wie veel hobbels in dit leven heeft gekend staat er minder florissant voor. Dat is geen goed nieuws voor die groep. Toch is er wel goed nieuws.

Werkervaring opdoen; het uitzendbureau helpt

Via een uitzendbureau komen veel mensen aan het werk die het zelf niet voor elkaar krijgen. Dat wil niet zeggen dat die mensen minder goed werk leveren dan anderen maar de arbeidsmarkt leeft nu eenmaal met vooroordelen. Soms is er even een zetje nodig om het tij te keren. Zulke zetjes worden ondermeer door uitzendbureaus gegeven. Natuurlijk zendt een uitzendbureau alleen geschikt personeel uit maar omdat voor hun alle opties altijd open liggen kan het zo maar zijn dat ze net iets minder de belemmeringen zien maar meer de mogelijkheden. En dat is mooi.

De sociaal-maatschappelijke functie

Een uitzendbureau heeft dus zeker ook een sociaal-maatschappelijke functie. Voor een werkgever is er geen risico en toch kunnen veel mensen werkervaring opdoen en hun cv versterken. Uitzendbureau Deventer neemt deze functie serieus en is betrokken bij alle kandidaten die staan ingeschreven en die voorgesteld worden bij werkgevers. Ze zien het dienen van beide kanten van de arbeidsmarkt als hun taak. Flexibel en professioneel, betrokken en ook zakelijk. Een ideale partner. Ben je nieuwsgierig of werken via een uitzendbureau iets voor jou is? Of ben je werkgever en heb je regelmatig flexibel inzetbare mensen nodig? Ga eens praten met uitzendbureau Deventer.

https://www.vacaturebouw.nl