Spectrumwebdesign
Image default
Horeca

De display koelkast heeft ongekende mogelijkheden

Een display koelkast is een aanwinst voor uw bedrijf. Hierin kunt u namelijk dranken en andere gekoelde levensmiddelen overzichtelijk opbergen. Handig als u achter de balie staat en uw klanten snel wilt bedienen. Maar ook makkelijk als de klant zelf zijn drankje, zuivelproduct of ander gekoeld artikel mag pakken. U kunt de artikelen ook eenvoudig van een kaartje voorzien met de omschrijving en, indien van toepassing, de prijs. De display koelkast is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er diverse formaten beschikbaar. U kunt uw koelkast dus afstemmen op uw behoefte en de beschikbare ruimte.

Handige multipurpose gebaksvitrines voor een professionele presentatie

Wilt u de gebakjes en taarten die u in uw bakkerij maakt op een mooie manier aan uw klanten laten zien? Kies dan voor een luxe gebaksvitrine. Hierin kunt u de lekkernijen hygiënisch plaatsen. De klant kan zien wat hij koopt en zelf aanwijzen wat hij wil hebben. Uiteraard is een gebaksvitrine ook prima geschikt voor andere verse producten die gekoeld gepresenteerd moeten worden. Deze vitrines zijn in diverse uitvoeringen en maten te koop, u kunt dus eenvoudig combineren om de beschikbare ruimte in uw winkel of horecazaak zo optimaal mogelijk te benutten.

Bedrijfsinventaris voor koel of warm presenteren koopt u bij de vakman

Bent u op zoek naar een professionele display koelkast? Of zoekt u een fraaie gebaksvitrine voor in uw banketzaak of horecabedrijf? Dan bent u aan het juiste adres bij Koopsretail. Zij bieden een uitgebreid assortiment oplossingen om uw levensmiddelen op een professionele manier te presenteren. Naast gekoeld kan dat ook verwarmd, ideaal voor hartige snacks en zoetwaren die warm worden gegeten zoals appelgebak en oliebollen. U bestelt direct via de webshop. Vervolgens wordt uw order in overleg uitgeleverd. U kunt uiteraard ook vooruitbestellen, bijvoorbeeld als u uw zaak gaat renoveren of een nieuwe zaak binnenkort wilt openen.