Spectrumwebdesign
Image default
Horeca

Bestel online de beste pads bij de koffie specialist

Op zoek naar een koffie specialist met meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke koffiebranche? Dan ben je bij Baristocraat aan het juiste adres. Dit bedrijf neemt graag alle zorgen uit handen. Schakel het bedrijf in als koffieleverancier van koffie pads of bezoek de website wanneer je op zoek bent naar een nieuw koffiezetapparaat. Daarnaast kun je hier ook terecht voor reparaties of onderhoudsbeurten van je koffiemachine.

Reparatie en onderhoud van alle Nespresso machines

De koffie expert repareert alle merken koffiemachines, zoals Nespresso. Ook wanneer je een ouder model van Nespresso hebt, weten de specialisten precies hoe ze de Nespresso professional machines moeten repareren. Ontvang handige en eenvoudige instructies om het apparaat zo goed mogelijk te onderhouden. Hoe beter je het koffiezetapparaat onderhoudt, hoe langer je van de machine kan genieten. De snelle service zorgt er voor dat je geen dag zonder koffie zit.

Eenvoudig je favoriete koffie pads kopen bij de ervaren koffie specialist

Bestel nu je favoriete koffie pads bij de koffie specialist. Met een koffiemachine zonder pads kom je namelijk niet erg ver. In de webshop zijn de compatible koffie pads van het merk Café Royal verkrijgbaar. Deze pads zijn geschikt voor alle Nespresso Professionals Machines. Maak je keuze in een ruim aanbod van verschillende smaken. Kies voor Lungo, Espresso, Ristretto, Decaffeinato of Espresso. Bestel je favoriete smaken eenvoudig in de webshop.

Koffie specialist met meer dan 20 jaar ervaring

Ben je op zoek naar een koffieleverancier die alle zorgen uit handen neemt? Ben je op zoek naar een nieuwe koffieautomaat om te huren of kopen? Of heb je een revisie nodig voor een van je bestaande professionele koffieautomaten? Dan ben je bij de Baristocraat aan het juiste adres. Deze koffie specialist heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van servicebeurten voor koffieautomaten, het inruilen van koffieautomaten en als koffieleverancier. Dit bedrijf is de expert als het gaat om koffiemachines en servicebeurten.